***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
RobinHood,
pratih si dokumentite s DHL на 28.11.2006, на 30.11 в 9ч. са били доставени в посолството.
Какво толкова се бавят да ги въведат? Нали затова сме платили сума ти пари. Тая процедура става все по-бавна. Сега чакам да ми пратят отговор как върви процедурата ми. Попитайте ги и Вие. Колкото повече търсещи, толкова по-голям шанс да се задействат за българските документи.
Ако нещо разберете, пишете, моля Ви.
pratih si dokumentite s DHL на 28.11.2006, на 30.11 в 9ч. са били доставени в посолството.
Какво толкова се бавят да ги въведат? Нали затова сме платили сума ти пари. Тая процедура става все по-бавна. Сега чакам да ми пратят отговор как върви процедурата ми. Попитайте ги и Вие. Колкото повече търсещи, толкова по-голям шанс да се задействат за българските документи.
Ако нещо разберете, пишете, моля Ви.
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Баце Кольо,ти с какъв куриер си изпрати документите за Букурещ? Само не казвай,че си ги изпратил като мен с БГ-пощи...
Те хората с право са казали,че евтеното излизало по-скъпо! Баси,имах планове да направя медицинските до края на март! Изглежда,че най-бързи и точни са UPS!!!

Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Браво Любо! Страхотна идея! Само трябва да решим как ще се идентифицира всеки от нас в списъка,който евентуално ще приложим към и-мейла до Букурещ!
п.п. като гледам с теб сме започнали процедурата на 23.05.2006г. и на 14.09.2007г. сме получили покани за интервю!!! За съжаление аз започнах да изоставам на втората права...!
п.п. като гледам с теб сме започнали процедурата на 23.05.2006г. и на 14.09.2007г. сме получили покани за интервю!!! За съжаление аз започнах да изоставам на втората права...!

Последно промяна от ramone на Пет Фев 09, 2007 8:21 am, променено общо 2 пъти.
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
==Имат си вътрешни правила че до 3 - смятайте го 3 месеца след дата на получаване на документите - Трябва да ви пратят медицинските
==В периода на тези 3 месеца - трябва да ви пратят - Потвърдителното писмо с Баркодовете - може да е и една седмица преди Медицинските.
==Всичко това е ако няма някакви проблеми по документите или особени случай - но за това ще ви уведомят съответно.
===Нормално е ако не дойде нищо до 3 месеца и 15 дена, да се пращат писма и да ги тормозите, защото до 3-ия месец след като са ви получени документите трябва да ви пуснат и Баркодовете и Медицинските, има не един и два случай на хора които не са получавали Баркодове.
==След като ви се активира Он-лайн статуса - излиза една Друга датичка - кога е почнало разглеждането на досието ви(различна от датата на получаване на документите) и от тази датичка до==( 3 месеца+времето от пращането на медицинските - до получаването на резултатите ви в Букорещ )==- трябва да ви поканят за получаване на виза!!!
==Това са максималните срокове които се стараят да спазват- а за средните срокове можете да видите в офицялния сайт == 6 месеца ==
==В периода на тези 3 месеца - трябва да ви пратят - Потвърдителното писмо с Баркодовете - може да е и една седмица преди Медицинските.
==Всичко това е ако няма някакви проблеми по документите или особени случай - но за това ще ви уведомят съответно.
===Нормално е ако не дойде нищо до 3 месеца и 15 дена, да се пращат писма и да ги тормозите, защото до 3-ия месец след като са ви получени документите трябва да ви пуснат и Баркодовете и Медицинските, има не един и два случай на хора които не са получавали Баркодове.
==След като ви се активира Он-лайн статуса - излиза една Друга датичка - кога е почнало разглеждането на досието ви(различна от датата на получаване на документите) и от тази датичка до==( 3 месеца+времето от пращането на медицинските - до получаването на резултатите ви в Букорещ )==- трябва да ви поканят за получаване на виза!!!
==Това са максималните срокове които се стараят да спазват- а за средните срокове можете да видите в офицялния сайт == 6 месеца ==
Последно промяна от toro40 на Пет Фев 09, 2007 1:25 pm, променено общо 2 пъти.
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
ZA KADE STE SE RAZBARZALI VSI4KITE?
ZDRASTI NA VSI4KI,
NE RAZBIRAM .ZA6TO NIAKOI OT VAS TOLKOVA SA SE RAZBARZALI.ZNA4I VSI4KO S VREMETO SI.IASNO BE6E ,SLED INTERVIUTATA,4E 6TE IMA IZVESTNO ZABAVIANE,TAI KATO OT PREDI6NATA SESIA NA INTERVIUTATA NI ZADALJIHA VSI4KI USPE6NO MINALI DA PODADEM DOSIE ZA VIZA PREDI 1 GODINA OT DATATA NA CERTIFIKATA ZA KBEBEK.VIJTE V BUKURE6T OBSLUJVAT O6TE 2 DARJAVI,AKO NE GRE6A,SA6TOTO SE OTNASIA ZA TIAH,TAKA ,4E E POVE4E OT NEOBHODIMO VSI4KI NIE DA SE VAORAJIM S TARPENIE.AZ LI4NO SAM PODAL DOKUMENTI DO VIENA NA 15.03.06 DO DNES SAM NA POLU4ENI BARKODOVE,AZ KAKVO DA KAJA,DA OREVA ORTALAKA LI...?!MALKO PO SERIOZNO,KAKTO SE KAZVA,"SMETKA BEZ KRA4MARIA NE SE PRAVI" ILI AKO"BABA MI BE6E S MUSTACI 6TE6E DA E HAIDUTIN".....DA SME JIVI IZDRAVI S MALKO TARPENIE VSI4KI 6TE PRIKLU4IM DALGATA PROCEDURA I 6TE ZAMINEM ZA KANADA RANO ILI KASNO.TAM TRUDNOTO TEPARVA ZAPO4VA,TAKA ,4E NAU4IM LI SE DA SME TARPELIVI OT TUKA,TAM 6TE NI E MNOGO PO-LESNO.KOI KAKVO IKS ANIAKA NIKAKVO ZNA4ENIE.....BADTE ZDRAVI I USPEHI ZA NAPRED!
P.S. CENATA NA VSI4KOTO TOVA 4AKANE ZA KANADA,KVEBEK E REALNO LEGALNITE DOKUMENTI ZA STATUT NA POSTOAINNO PREBIVAVA6T I PRIDRUJAVA6TOTO PRAVO NA RABOTA I VSI4KO PRILEJA6TO.TOVA E NAI-VAJNOTO I CENNOTO,VREMETO NA PROCEDURATA NE E VAJNO,HUBAVITE NE6TA STAVAT BAVNO.POMNETE ,4E VSE O6TE LEGALEN STATUT NIAMA NIKADE VSE O6TE V EVROPA,VAPREKI,4E SME 1/2 EVRO4LENKA....SPOKO KOLEGI!!!!
NE RAZBIRAM .ZA6TO NIAKOI OT VAS TOLKOVA SA SE RAZBARZALI.ZNA4I VSI4KO S VREMETO SI.IASNO BE6E ,SLED INTERVIUTATA,4E 6TE IMA IZVESTNO ZABAVIANE,TAI KATO OT PREDI6NATA SESIA NA INTERVIUTATA NI ZADALJIHA VSI4KI USPE6NO MINALI DA PODADEM DOSIE ZA VIZA PREDI 1 GODINA OT DATATA NA CERTIFIKATA ZA KBEBEK.VIJTE V BUKURE6T OBSLUJVAT O6TE 2 DARJAVI,AKO NE GRE6A,SA6TOTO SE OTNASIA ZA TIAH,TAKA ,4E E POVE4E OT NEOBHODIMO VSI4KI NIE DA SE VAORAJIM S TARPENIE.AZ LI4NO SAM PODAL DOKUMENTI DO VIENA NA 15.03.06 DO DNES SAM NA POLU4ENI BARKODOVE,AZ KAKVO DA KAJA,DA OREVA ORTALAKA LI...?!MALKO PO SERIOZNO,KAKTO SE KAZVA,"SMETKA BEZ KRA4MARIA NE SE PRAVI" ILI AKO"BABA MI BE6E S MUSTACI 6TE6E DA E HAIDUTIN".....DA SME JIVI IZDRAVI S MALKO TARPENIE VSI4KI 6TE PRIKLU4IM DALGATA PROCEDURA I 6TE ZAMINEM ZA KANADA RANO ILI KASNO.TAM TRUDNOTO TEPARVA ZAPO4VA,TAKA ,4E NAU4IM LI SE DA SME TARPELIVI OT TUKA,TAM 6TE NI E MNOGO PO-LESNO.KOI KAKVO IKS ANIAKA NIKAKVO ZNA4ENIE.....BADTE ZDRAVI I USPEHI ZA NAPRED!
P.S. CENATA NA VSI4KOTO TOVA 4AKANE ZA KANADA,KVEBEK E REALNO LEGALNITE DOKUMENTI ZA STATUT NA POSTOAINNO PREBIVAVA6T I PRIDRUJAVA6TOTO PRAVO NA RABOTA I VSI4KO PRILEJA6TO.TOVA E NAI-VAJNOTO I CENNOTO,VREMETO NA PROCEDURATA NE E VAJNO,HUBAVITE NE6TA STAVAT BAVNO.POMNETE ,4E VSE O6TE LEGALEN STATUT NIAMA NIKADE VSE O6TE V EVROPA,VAPREKI,4E SME 1/2 EVRO4LENKA....SPOKO KOLEGI!!!!
Виж, ако ти можеш да чакаш, аз не мога. На мен времето ми е ценно и не обичам да си го губя. Вярно е че трябва да сме търпеливи, но нали ако има не дай си боже загубени документи или нещо такова, трябва да им ги пратим пак и т.н. та затова сме се поизнервили малко напоследък с тея баркодове.NE RAZBIRAM .ZA6TO NIAKOI OT VAS TOLKOVA SA SE RAZBARZALI.ZNA4I VSI4KO S VREMETO SI.

Моите адмирации,axl rose!!!Тъй като често нося шапки,ти свалям шапка,за търпението!Как така от март 2006 до ден днешен си само с баркодове...Може нещо да съм пропуснала,да не съм прочела,ама ако няма нещо което да прави твоята процедура по-специална и това да е обяснение за забавянето-ти си герой,бе човек!
Amigo, какво толкова се чудиш. Ние сме с подадени дкументи до Виена на 14.03.2006 г. и сме само с баркодове. Така че наистина си от по-малко чакащите. Поздравления за късмета който имаш до момента с процедурата...........и търпение му е майката.amigo написа:Моите адмирации,axl rose!!!Тъй като често нося шапки,ти свалям шапка,за търпението!Как така от март 2006 до ден днешен си само с баркодове...Може нещо да съм пропуснала,да не съм прочела,ама ако няма нещо което да прави твоята процедура по-специална и това да е обяснение за забавянето-ти си герой,бе човек!

Привет!Нямам впредвид обстоятелствата,които не са в наша полза.А именно-при подадени документи Март 06 е имало сесия чак Октомври...Виновни няма,не би трябвало да има и сърдити!?Ние подадохме документи май 2005,Мадам Орнер ни върна Декември 05/Господ здраве да й дава,че не ни върна окончателно,а имаше сериозно основание/
!!!После пак среща с нея Декември 06,сертификати/Слава Богу!/ и в рамките на седмица документите за Букурещ.Не се оплакваме,животът ни е песен,ама и ние сме чувствителни на тема чакане и търпение!Дано да се попълнят графите още в понеделник!

Amigo, за датите ми се иска да познаеш. Ако се появят 4-5 дати за баркодове или формуляри за медицински ще е супер. А защо не и за ОК на медицински. Това ще ни покаже, че поне "братята" северно от Дунав все пак ни "обработват" бавно и мъчително
Ще чакаме. Може да е за добро. И ако някой нещо получи от Букурещ да пише. 

Още един повод да се напием днес - пристигнаха медицинските
Наздраве и дано да се похвалите скоро де с бар кодове, де с медицински

Наздраве и дано да се похвалите скоро де с бар кодове, де с медицински

Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07