Защо Монтреалците които се изселиха това лято в албърта спря
Кво общо има обаче връщането в Крокозия с живота на българите от Монтреал ,напуснали питомното да гонят дивото.Е и аз като събирам кинти за връщането в Крокозия да не мятам марково уиски или да не си купувам гащи за 200к,или да търкам стара ламарина по шосетата.Не разбирам.Аз говоря не за тази категория хора ,които си бият задниците за да не с...т с цел трупане на кинти ,а за последнат вълна български монтреалци подведени от пропагандата ,и заселили се в Алб.
Бате, Бате, редовно пускаш теми "Левите срещу Десните" и по едно време почнаха да не ти се връзват хората, а ти пък започна да се оплакваш че форума бил затъпял.bateto написа:много интересна тема .за 24 часа е прочетена от над 2500 читатели,обаче никой от монтреалските албертианци не се включи в обсъждането освен един/една / компютърджия/ка/ ,ама тях не ги броим щото са си вървежни навсякъде,двама местни индивида и няколко пришълци от други провинции и градове.

Обаче, с тази тема уцели право в десетката.

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
mi ти си го реши Батка,тоно тук http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 18&start=0bateto написа:Здрасти Аниката ,драго ми е да те чуя след 2 години.
Заеби ги тия дето се бъзикат с мен,аз наистина ще се връщам ,но кога точно лично аз ще си реша ,а не някой вместо мен.Нали съм ти казвал,че тук съм заради кинтите ,а не заради меката канатска зима.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Само дето Батето не е от Варна, или се лъжа?
Бате, ти нали ходи там? Да видиш и да разкажеш как е. "Парите ги даваха с чували " до колкото си спомням
Аз мислех теб да те питам,а то се оказа, че ти не си наясно.
Абе, голям смях, но ме кефи как запълваш пространството.Незнам само защо още хората ти се връзват

Бате, ти нали ходи там? Да видиш и да разкажеш как е. "Парите ги даваха с чували " до колкото си спомням

Аз мислех теб да те питам,а то се оказа, че ти не си наясно.
Абе, голям смях, но ме кефи как запълваш пространството.Незнам само защо още хората ти се връзват

- Kan_Tangra
Значи да обобщим. Радио Алберта гаварит:
в Алберта има само секретарки, програмисти, новоизлюпени инженери и инженери с 15г стаж.
1.секретарките - дъното на социалната скала (нещо като монреалските социаладжии)
само с 60 000 годишно. Дружеството на ветераните инженери се кани да ги спонсорира целево.
2. новоизлюпените инженери. - и те някъде към 60-70. Но за тях поне има переспектива. Стискат зъби и траят.
3. програмистите - 80 бона не ги харесват. Но 90 може. То така е само първата година. Догодина повече.
4. инженерите ветерани - 3000 $ на ден. И тяхната не е лесна.
Значи като изключим последните, щото не виждам как ще ги сметна, като не знам колко дена работят в годината,
от останалите се оказва, че в Алберта средната р.з. е някъде към 75 0000 ........
Обаче пък според някои официални сайтове в Алберта, средната годишна заплата за Алберта е 32,603, а за Канада - 31,757.
Но в крайна сметка, както казаха някои от пишещите - парите не са всичко, нали.

в Алберта има само секретарки, програмисти, новоизлюпени инженери и инженери с 15г стаж.
1.секретарките - дъното на социалната скала (нещо като монреалските социаладжии)
само с 60 000 годишно. Дружеството на ветераните инженери се кани да ги спонсорира целево.
2. новоизлюпените инженери. - и те някъде към 60-70. Но за тях поне има переспектива. Стискат зъби и траят.
3. програмистите - 80 бона не ги харесват. Но 90 може. То така е само първата година. Догодина повече.
4. инженерите ветерани - 3000 $ на ден. И тяхната не е лесна.
Значи като изключим последните, щото не виждам как ще ги сметна, като не знам колко дена работят в годината,
от останалите се оказва, че в Алберта средната р.з. е някъде към 75 0000 ........

Обаче пък според някои официални сайтове в Алберта, средната годишна заплата за Алберта е 32,603, а за Канада - 31,757.
Но в крайна сметка, както казаха някои от пишещите - парите не са всичко, нали.

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола