Нещо ме задушаваше!

Липсата на простор?
Бях достигнал своето ниво на некомпетентност.

И тогава реших да потърся нещо ново.Едно ново предизвикателство, което да даде възможност на моите природни дадености да се развият и разгърнат с пълна сила. Да разперя крила и да се устремя в нови и по-високи простори.
Изправих се гордо и обгърнах ландшафта с един само поглед!

ЮАР е в Африка и там черните , ще победят, а в Америка няма - това е история.
Австралия е земя на тъпите разбойници, които органите на Нейно Величество са хващали и изпращали там по етапен ред.
Значи остава тоз тук континент и в частност неговата френско- говоряща част, щото аз винаги съм живял в културния център. В София- Люлин. В Америка-Квебек.(Завистниците от останалата част, ще ги питам знаят ли откъде жената на премиера на Канада си купува роклите и гащите.Питайте специялистите по дамско бельо.)
Та като дойдох тука всичко си беше ОК и на 6 !
До момента в които дойде време да изкарвам пари тук.Тогава се оказа , че много от хората , които живеят в Квебек, не са подписали моята покана персонално. Или например имат различно мнение за признаването на моята диплома , като доказателство за моите професионални дадености.И не са склонни да оценят по достойнство моите личностни качества.

т.е.
Га дава парите беше уелкъм, а сега не е точно така и всякакви минорите етник, ако не им харесва могат да си се връщат у тяяяях.
И изобщо не им пука , че не мислят макроикономически т.е. ако се върна у нас , кои ще им ливрира пицата - ще умрат от глад.
Ние обаче верни на принципа :"Опознай врага за да го обикнеш!"(Нищо сексуално) се направихме на местно население и се адаптирахме светкавично и топката отново остана у табарнаците и те още не могат да се адаптират с мене.

Та искам да питам, въпреки всичките им недостатъци, чувствате ли се сънародници и с кебекарите?