Internet i LAN v Montreal?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rumcho

Internet i LAN v Montreal?

Мнение от rumcho »

Zdraveite,

Iskam da pitam dali v Montreal chovek moje da se vkluchi i da polzva internet v lokalna mreja, podobna na tezi, koito stanaha mnogo populiarni v Sofia? Ima li hora, koito share-vat v tezi mreji filmi, muzika i software kakto v Bg ili syshtestvuvat li niakakvi free serveri kakto www.data.bg?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Силно ме съмнява и там да има такива извращения като локални мрежи между блоковете и безплатни сървъри :-) LAN мрежата си е за близки разстояния (в смисъл за връзка на компютрите в една сграда). Това, че ние тук я използваме не по предназначение (признавам, че и аз съм правил, правя и сигурно ще правя такива мрежи), само защото излиза по-евтино и можеш да замажеш очите на клиентите си с това, че има невероятна скорост до безплатния сървър, и да не му даваш почти никаква интернет връзка, не значи, че навсякъде по света се прави така. Всъщност искрено се надявам в Канада да не се прави това :-) много ще ми падне в очите...
А за тук няма какво да се направи вече - ситуацията е такава... търсенето определя предлагането :-)
За тези, които са в Канада - зарадвайте ме с вестта, че там хората не знаят какво значи "безплатен (free) сървър" :-)
speedy

Мнение от speedy »

В Канада няма такива неща. :)
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Просто е смешно пък и няма смисъл.
Cenzura

Мнение от Cenzura »

ne nqma takiwa LAN dostawchici, interneta ti idwa ili prez DSL ili prez kabel na televiziata.
gadnoto e che nqma mnogo piratlyk, pone niama otkriti sajtowe i tezi ot BG pyk ne sa dostypni.
Zatova ako shte svalqsh filmi ili muzika tuk, shte polzwash P-2-P programi za celta. I shte se zaedish s dosta softuer koito da ti pazi OS-a ot razbichkwane.

ili nqkoi ot BG ako ti dade proxy... tyrsil symm free proxy-ta za Bg ala ne sym nameril, niakoi ako znae da kazhe, da ne si go kutka samo za sebe si.

a inak LAN net si prawiat bylgario koito zhiweiat v edin blko i taka kupuvat edin internet na mesec byrz i vsichki namazwat a ne plashtat pochti nishto... mnogo hora go praviat toa nomer.
Заключено