***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Абе тя статистиката добре :lol: ама БГ пощите са Зле :twisted:
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
nikito

Мнение от nikito »

направихме медицинските,
взехме такси от МОМ до грийнберг, момичето от МОМ ни го повика и ни качи в него, и за 6 кинта бехме там, жалко за картите за градски транспорт. :D
там в грийнберг толкова баааавно правеха всичко, че ужас, и накрая не ни казаха, че са свършили и стоим и чакаме и след 10 минути питам, абе има ли друго????
аааа ами не...... няма друго... ами така кажете, що да стоим и да дремем с тия три деца тука. вече сме гладни и уморени..... за тез пари, вниманието беше много ниско.
ама нищо, за 3 часа и малко отгоре свършихме. толкова бяхме уморени, че не ни се разходаше до НДК и наоколо.
Последно промяна от nikito на Съб Яну 27, 2007 7:38 am, променено общо 1 път.
Аватар
mice

Мнение от mice »

Nikito, дано това са ви последните премежидя към визите!!
А иначе за късогледство или далекогледство бавят ли резултатите на медицинксите?
nikito

Мнение от nikito »

сега ако има рязка промяна в зрението на дете, и то родител да не разбере, че има проблем, това може да е наличието на сериозно заболяване, например тумор на мозъка. иначе не е условие за преминаването напред. очилата не са проблем, там да не би всички да са със здрави очи?
Последно промяна от nikito на Съб Яну 27, 2007 7:38 am, променено общо 1 път.
canat

Мнение от canat »

Niki, tova znachi li, che ako niakoi nosi ochila, predi medizinskite e dobre da otide na ochen lekar i da nosi rezultatite sas sebe si??
nikito

Мнение от nikito »

canat написа:Niki, tova znachi li, che ako niakoi nosi ochila, predi medizinskite e dobre da otide na ochen lekar i da nosi rezultatite sas sebe si??
добре е да се носи резултат от преглед. ако имаш очила съобщаваш за тях предварително и всичко е наред. очилата не са проблем за медицинските, но е добре да се събощи за тях вместо да се прикриват, защото ще те изловят. :D
canat

Мнение от canat »

thanks!
nick_naydenoff

Мнение от nick_naydenoff »

ИМЕ____Букурещ___Баркодове___Медицински____ Визи

nick_naydenoff____07.12.06______
pm.dj

Мнение от pm.dj »

pm.dj написа:Интервю 7.12.2006 Букурещ20.12.2006___Баркодове27.03.07___Медицински16.04.07____ПоканаВизи Казваме едно огромно благодаря на основателите на форума за помоща и съветите и на вси4ки които пишат.БЪДЕТЕ ДОБРИ УВАЖАВАЙТЕ СЕ
Последно промяна от pm.dj на Пет Юни 15, 2007 4:16 am, променено общо 1 път.
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

EEe.., няма ли някой да се похвали с баркодове или с медицински днес? :roll:
ramone

Мнение от ramone »

Търпение Робин! През следващите дни би трябвало да получим бар-кодовете! Забележи,че от 27.11-30.11 сме доста хора които сме изпратили документи до Букурещ! Дано тази и най-късно другата седмица да можем да се похвалим с бар-кодове! :thumbsup:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
conmark

Адрес на посолството

Мнение от conmark »

Обръщам се към всички, които наскоро са изпратили документи до Букурещ и са ги адресирали до стария адрес на посолството:
rue Nicolae Iorga 36,
дали въпреки това документите им са получени и съответно им е върната обратната разписка.
Глупавото беше, че не бяха актуализирали Guide...
janeta12@abv.bg

za medicinskite

Мнение от janeta12@abv.bg »

Иска ми се да попитам Никито или някой, който е ходил за медицински! Какво да носим освен паспортите? Да носим ли снимки? Баркодовете ще ни трябват ли, да ги носим ли с нас? Аз всъщност не разбрах тези баркодове къде и кога ще ги използваме, може би чак за визите!
ge4e

Re: za medicinskite

Мнение от ge4e »

janeta12@abv.bg написа:Иска ми се да попитам Никито или някой, който е ходил за медицински! Какво да носим освен паспортите? Да носим ли снимки? Баркодовете ще ни трябват ли, да ги носим ли с нас? Аз всъщност не разбрах тези баркодове къде и кога ще ги използваме, може би чак за визите!
Ако се наложи да си кореспондирате с Букурещ - ще те познаят по баркода.
Питаш защото вече имате формуляри за медицински или да се подготвите за евентуални изненади?
Няма ли някой с формуляри за медицински? Нещо затишие има :(
nikito

Мнение от nikito »

ние получихме формиулярите със снимките. три на брой.... със залепен бар код на всеки формуляр и една от трите снимки беше залепена с печат отгоре....

значи носите си само паспортите и снимките които са закрепен върху самите формуляри. там на място ви ги лепят върху едни други формуляри, които се попълват( всички се попълват де) от лекарката в болницата.
носете си епикризи, ако сте минавали операция, даже да е апендисит, не се опитвайте дса криете, белега ви ще го видят.
рецепти за очила или докс за очилата ви или зрението, ще ви гепят най вероятно.
баркодове за медицински не ви требват, аз ги забравих мойте, но не ми ги искаха, защото както казах всичко си беше лепнато.
то 9 баркода имам..... едва ли ще ми потрябват ама да има.
личните ви карти също не ви трябват, ама си ги носете де....
от грийнберг ни казаха, че може да сте хапнали, пили кайве даже със захар, аз така и направих пих кафе 4 часа преди изследванивята..... то като не можах да спя цяла нощ.....
това е,,,,,, друго?
Публикувай отговор