social ?
social ?
zdraveite, predi niakolko dena pristignah v quebec i sega tragvam po tranlivia pat na emigraciata. niakade beh chel che za da zapochna da poluchavam social triabva da dokaja che sam poharchil parite koito sam deklariral v emigreishana.
ako znaete kak e nai barzo i lesno molia spodelete mnenia.
blagodaria.
blagodaria.
Za6to ne si zatwaria6 ustata, da ne barka6 horata ?mama_kenga написа:Давай пич - реализирай мечтите си. За да ти отпуснат социал трябва да си изхарчих всичките възможни пари до края на първия месец от пристигането си. Иначе няма да ти дадат лелеяния социал.
Umira6 ot jad, 4e 6te wzimat Social li ? Ami toj za tiah e naprawen.
Nedowolna ot jiwota ... Pazi boje !
Последно промяна от Mark на Чет Яну 25, 2007 11:11 pm, променено общо 1 път.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Re: social ?
dokazwaneto stawa s belejki ot magazini (moje i da ne sa twoi belejkite, wajnoto e da e pla6tano w ke6.lovec написа:zdraveite, predi niakolko dena pristignah v quebec i sega tragvam po tranlivia pat na emigraciata. niakade beh chel che za da zapochna da poluchavam social triabva da dokaja che sam poharchil parite koito sam deklariral v emigreishana.
blagodaria.
Otiwa6 w mestnoto CLE na gi6eto i im kazwa6, 4e iska6 da podade6 dokumenti za Socialna pomo6t - te 6te ti kajat dali ima 3 mese4en srok ili ne. Prosto go naprawi, kogato ima6 belejki za sumata, koiato si deklariral na wlizane (koeto ne ozna4awa da si gi dal parite si, prosto saberi belejki).
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Не се палете излишно бе хора. Кандидатстването за социал става след като минат първите 3 месеца. За доказване, че си на привършване с парите няма да ти искат бележки и не знам си какво там. Според парите които плащаш за наем + другите разходи които си направил. Те агентите в CLE си знаят колко пари отиват за 1 човек. Никой няма да ти търси и най-малката покупка която си направил. Гледат само по-големичките.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
Напротив, това зависи от агента, може и да ти ги гледат всичките, може и само по-големите, но ти трябва да имаш всички като доказателство. Може дори да ти поискат доказателство, че си си закрил банковата сметка в България.p4eli4ka написа:Не се палете излишно бе хора. Кандидатстването за социал става след като минат първите 3 месеца. За доказване, че си на привършване с парите няма да ти искат бележки и не знам си какво там. Според парите които плащаш за наем + другите разходи които си направил. Те агентите в CLE си знаят колко пари отиват за 1 човек. Никой няма да ти търси и най-малката покупка която си направил. Гледат само по-големичките.