nuzda ot savet

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
PETYA 04

nuzda ot savet

Мнение от PETYA 04 »

ot otdavna sledia foruma, no 14.12.06 pusnahme nashite dokumenti de viena i resih che ste bade polezno da se registriram i sega imam nuzda ot savet. tezi dni poluchihme Accusé de réception v koeto pisat standartnite nesta i ce intervuto ste bude prez sledvastite 6 meseca. no zaedno s tova pismo poluchih i drugo koeto e pusnato nikolko dni sled "Accusé de réception " v koeto iskat dopalnitelni dokumenti i po-tochno:
-attestation de travail récente de votre employer"...".
-attestation de travail comme au pair précisant les taches effectuuées et les dates de début et fin de contract
tova koeto me uchudva e che sam pratila trud. knijka v koiato pise ce sam postapila na poslednata rabota, a za dogovora za au pair- sam pratila kopie ot originala (standarten formuliar), ne sam go prevejdala na frenski zastoto e na angliiski i norvejki
ta vaprosat mi e kakvo spored vas triabva da sadurza tezi dokumenti, da badat kato preporaka ili po-skoro kato udostoverenie za zadaljenita mi i ce vse oste rabotia tam kato ...
drugo koeto si mislia e ce v momenta dlajnostta mi e kasier shetovoditel v banka, no obrazovnieto mi e marketing dali ne e svarzano s profesiata , koiato mai e ot tarsenite
mnogo sam se shashnala :?
ako moje da mi pomognete ste sam mnogo blagodarna
tini

Мнение от tini »

Мисля че ти искат новата форма на договора за фин.независимост-този за 2007 година с новите суми защото имат промяна в сумите.Така мисля по единия вапрос , но по другия другите може да ти отговорят.Успех!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Тини, къде пък го видя този договор за финансова независимост?

При мен беше подобен случай. Въпреки, че бях пратила копие на трудова книжка, ми искаха допълнителни документи с информация за настоящата ми работа - какви отговорности съм имала и каво точно съм вършила.
Пратих им служебна бележка от работодателя - с описание на задълженията ми от момента на постъпването ми.

Петя, прати им такава бележка (справка) от настоящия си работодател, както и от мястото, където си работила като au pair, като посочиш началната и крайна дата на договора.

Ако имаш въпроси, пиши ми лс.
PETYA 04

Мнение от PETYA 04 »

ok blagodaria za infoto i az taka si misleh.
purvo se si misleh ce stava vapros za preporaka, no namerih i po-stari mnenia na hora koito sa im iskali podrobni docs i razbrah ce e po-skoro opisanie na dlaznostta i perioda ot koga si rabotil, nesto kato sluzebna belezka ce sam oste na rabota.
blagodaria
ilian_78
Обратна връзка:

Eto i moq otgovor

Мнение от ilian_78 »

Zdravejte!Tova mi e pyrvoto vkliuchvane,kato mnenie vyv foruma. :D Nadqvam se da sym polezen. Az si izvadih ot predishnata i nastoqshtata firma PROFESIONALNA HARAKTERISTIKA. Ima q po kodeksa na truda i vseki rabotodatel e dlygen da Vi q izvadi. Ima mnogo obshto megdu neq i preporykata. Vzema se mnenie ot prekiq rykovoditel-kakvo ste rabotili,kakyv ste po harakter, kato rabota v ekip, otgovoren li ste! Tozi dokument trqbva da sydyrga pechata na firmata a i izhodqsht nomer,kakto si mu e reda!Posle napravete prevod na frenski i gi izpratete!
Uspeh!Nadqvam se da sym bil polezen :D
ninaLILA

Мнение от ninaLILA »

ИЛИАН Е ПРАВ,-ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Заключено