Проект за построяване на социални жилища

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Agi написа:отчето спомена, че това е някакъв проето който ще бъде изцяло спонсориран от правителствена програма, и това колко голяма сграда ще се построи зависи от желаещите да се запишат, трябвало да има по 2ма желаещи за апартамент, т.е за да се построи сграда с 50 апартамента, трябва да има 100 семейства записани
църквата после ще се издържа от наемите
Ето от тук разбрах, то сигурно ще им трябват 100 човека на социал, така като се замисля...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

В проекта им не пише нищо подобно. Да обясни Аги какво е имал/а предвид. На мен ми се струва интересна идея, нямам нищо против българи да направят подобен проект и да спечелят от него пари. А ако може и църквата да се издържа от наемите - още по-добре за бг общност в Монтреал.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз имам против, трябва да има конкурс в общината, а не да се дава на църковното настоятелство да си избира кой ще го строи...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

Ми нямам какво да обяснявам, попа така каза и аз само го изпях, искам да кажа преразказах :lol: :lol:
ама понеже пея фалшиво, предполагам не се разбира какво искам да кажа, я "т.е" го сменете с "примерно"
примерно за да се построи сграда с 50 апартамента, трябва да има 100 семейства записани
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и аз така предположих, но виж бат'Любо веднага измисли пладнешки грабеж за сметка на НЕГОВИТЕ данъци :wink: :lol:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз обаче нищо не мога да разбера . Какво се търси - инвиститори ли или наематели? Тия "n" на брой семейства защо трябва да се записват?

Аз лично разбирам от по-нагоре написаното, че се търсят "n" на брой социялнослаби семейства зада се построи блокът или по-скоро казано зада се докаже нуждата от такъв блок. А тоя блок само за българи ли ще бъде?

Не че е важно, просто дори и някой да се вълнува няма да разбере за какво тава дума.
Последно промяна от IRA на Чет Яну 25, 2007 7:29 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Не се търсят засега обитатели. Търсят се хора, които би ги заинтересувал проект, в който да инвестират. Блокът ще бъде само за българи. Всичко това съм го написала в първия си постинг още. Останалото са интерпретации на батето и Любо.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Интерпретации са на базата на приказките на попа, който явно е казал,че някакви семейства трябва да се записват.
Значи оканчателно - някаква част от парите идват от държавата ,другата от инвеститори. Социално слабите ще се търсят в последствие. Така ли?
Последно промяна от IRA на Чет Яну 25, 2007 7:35 pm, променено общо 1 път.

Радой Ралин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Аз също го чух, не мога да кажа че е "интерпретирал" нещо. Явно правителствените пари ще покрият около 50 апартамента. Ако има допълнителни инвестиции от българи блокът ще бъде по-голям. Така го разбирам аз. За това се търсят хора, които биха вложили пари. Ако ли не - ще го строят с такава големина, с каквато им позволява правителствената програма.

В проекта не пише нищо как ще бъдат избирани семействата, които ще живеят в сградата. Не съм присъствала на събранието по повода, тъй че не мога да коментирам.
Последно промяна от krimon на Чет Яну 25, 2007 7:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

А така е по ясно и логочно, иначе е голяма бърканица. :lol:

Радой Ралин
bateto

Мнение от bateto »

Кримон ,я го публикувай този проект, ние сами ше преценим дали сме толкова прости или ни правят на такива.На теб какъв ти е хонорара дето лапаш за разяснителната дейност.Дай малко прозрачност,най вече държа да знам на теб колко ти е далаверата за разаснителната дейност.
Ако не искате да се подиграваме с вас забравете за комсомолските номера на които са ви учили.Тук проз народ няма.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

моят хонорар е 1000 долара на спечелена душа от форум бгканада.ком

само дето ме мързи да преписвам 20 стр. на френски език във форума
чудех се как да си оползотворя времето, но това ми идва множко :roll:
bateto

Мнение от bateto »

я дай сега по вече инфо,да си направим сметката каква ще ни е на нас сметката и ,ако се окаже ,че ще имаме такава аз лично ти вдигам хонорара от моята душа на 2000.ама така както поднесе информацията ти обещавам ,че няма да стане ,плешивите чичковци не ги смятам за по големи тарикати от мен и последното ми намерение е да ги правя такива.след като си си дала дупето да станеш говорител на една кауза ,трябва да си заработиш парите ,както и те,а не с трици маймуни да ловите.ако шефовете ти четат форума ок.,ако не ти им ги обясни тия работи като техен хонорован говорител.
ако ще правим бизнес нека да има хляб за всички ,а не да се делим на балъци и тарикати мила. :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ха, бизнес да правим всички :D
Ти нямаше ли да го правиш на Созопол :wink: - там дупета за гледане колкото искаш 8)
bateto

Мнение от bateto »

да считаме ли ,че сте разконспирирани след като Говорителя слезе до ниво Лични нападки навместо да предложи факти и аргументи.
Публикувай отговор