Нямате си предства колко ще сме ви благодарни за информация по въпроса!

Роси, ми те хората питат защото не знаят. Предполагам че ако знаеха, нямаше да питат .........Rosi написа: ... Izob6to ne vijdam kakva vruzka moje da ima prozedurata za polu4avane na viza sus polu4avane na grajdanstvoto 4 godini po-kusno ...
Procedurata za QC e po-skapa, zashtoto plashtash taksa i na Quebec!dineka написа:Всъщност, въпросът ни е продиктуван от факта, че ако нямаше проблеми, то всеки (или поне повечето) щеше да изкара по-лесната, по-бърза и по-евтина процедура за Квебек и да шътне в някоя английска провинция по редица причини, не е ли логично? С други думи, ако няма санкции (в случая, за получаване на гражданство) какви гаранции има провинциалното квебекско правителство, ЧРЕЗ което де факто се издава канадската виза, че кандидатът ще се установи в Квебек? Ясно е, че визата е канадска, а не квебекска, но все пак си е процедура за Квебек, а не за федерална Канада и е резонно Квебек да иска гаранции, че емигрантът ще отиде именно там, а не другаде...
П.П. Нека да не превръщаме форума в словестно бойно поле, а да запазим информативния му характер.
kak taka na letishteto v Toronto gi broiat do cent,az lichno se landnah v Toronto po programa na Manitoba,vse edno e i dali niakoi po Quebec programa se landva tam.Sneji написа:Като казвате, че процедурата за Квебек е по-скъпа е хубаво да се уточни, че това е така заради допълнителните такси. По-скъпа е обаче само на пръв поглед, защото за да влезеш в Квебек изискуемата сума е много по-малка от тази, с която трябва да влезеш във Федерална Канада. Другата малка подрбност е, че на летището в Квебек не ти искат доказателство за парите които носиш, но на летището в Торонто ти ги броят до цент... и така от месеци насам. Та едно е да ти искат 3000$, а съвсем друго - 10 000$ (цифрите са приблизителни, вече не помня колко точно бяха, който го интересува да си провери в официалния сайт).
Номере, поразрови се назад във форума и виж колко хора са споделили, че са им броили парите, както казах до цент. А ти си по програмата за Манитоба, при теб нещата би трябвало да са малко по-различни, не мислиш ли? Аз лично познавам 3 семейства, кацнали направо в Торонто, минали по федералната процедура и на всички са им броили паричките, същото се отнася и за 2-те ми познати семейства, влезли през Щатите, също по федералната процедура. Та явно не е от голямо значение дали влизаш по суша или по въздух, щом си по федералната - трябва да носиш и повечко пари.No667 написа:kak taka na letishteto v Toronto gi broiat do cent,az lichno se landnah v Toronto po programa na Manitoba,vse edno e i dali niakoi po Quebec programa se landva tam.Sneji написа:Като казвате, че процедурата за Квебек е по-скъпа е хубаво да се уточни, че това е така заради допълнителните такси. По-скъпа е обаче само на пръв поглед, защото за да влезеш в Квебек изискуемата сума е много по-малка от тази, с която трябва да влезеш във Федерална Канада. Другата малка подрбност е, че на летището в Квебек не ти искат доказателство за парите които носиш, но на летището в Торонто ти ги броят до цент... и така от месеци насам. Та едно е да ти искат 3000$, а съвсем друго - 10 000$ (цифрите са приблизителни, вече не помня колко точно бяха, който го интересува да си провери в официалния сайт).
V Toronto nikakvi vaprosi kade i pri koi otivam,za parite pitaha,kazah mu kolko nosia ( izlagah che imam kum 5000 CAD ) i tova beshe,nikoi ne mi gi e broial,taka da gi marzi imigracionnite che si niamash napredstava.
Mnogo moi drugi poznati sashto se landnaha v Toronto i na tiah ne sa im broiali parite.
Pari mogat d ati broiat ako super se darjish neadekvatno ili samnitelno,no ako si se usmihvash i ubeditelno otgovariash ne se zanimavat s teeb mnogo mnogo.