хаха, Ванкувърските българи водят класациятаem написа:Е това е "пре''успял емигрант:
http://news.ibox.bg/news/id_1640068708
просто забравил да спре след като е успял......

хаха, Ванкувърските българи водят класациятаem написа:Е това е "пре''успял емигрант:
http://news.ibox.bg/news/id_1640068708
просто забравил да спре след като е успял......
Ами аз преуспявам като прибирам процент от всичко, което поддържа бизнеса и с плажните чадъри и с ускито на Батето и кажи-речи с почти всичко, за което се сети човек. Казано по-просто водя на паша и стрижа дори такива овчици като Батето, дето си пият уискито под палмите. Не знам дали затова ме смятат за най-богатия в света както и не съм сигурен дали това означава и най-успелия.bateto написа:Преуспял българин в Канада за мен означава Аз да си пия уискито с много лед на сянка под някой плажен чадър или палма ,докато Вие овчиците сте на паша и стрижба при мен ,т.е. копате тръстиката на Батето.![]()
Аз лично работя сериозно и упорито за собственното си преуспяване и се движа сантиметър по сантиметър до целта със скороста на спринтираща костенурка ,а Вие как преуспявате.
С лежане и разчесване -:)bateto написа:Преуспял българин в Канада за мен означава Аз да си пия уискито с много лед на сянка под някой плажен чадър или палма ,докато Вие овчиците сте на паша и стрижба при мен ,т.е. копате тръстиката на Батето.![]()
Аз лично работя сериозно и упорито за собственното си преуспяване и се движа сантиметър по сантиметър до целта със скороста на спринтираща костенурка ,а Вие как преуспявате.
Krali Marko написа:Kvi sa tiq "Preuspqli imigranti' be hora?Takova jivotno nqma.Po princip smqtam che tezi koito sa si umi i kadarni mogat da se opravqt navsqkade po sveta.Drug e vaprosa che tuk e palno s sanarodnici ot koito po princip nisto ne stava i tuk im e po lesno da prejivqvat kradeiki ili bachkaiki nqkoq gadna rabota.Prosto tuk po lesno se prejivqva.V BG da si na opashkata e losho zqastoto umirash ot glad, no tuk na kraq na opashkata mojesh da jiveesh dobre.pak si si posleden ubitak no pone za qdene ima a i mojesh da preskochish do Cuba, koeto za nqkoi e varha na sladoleda.A daje mojesh da si kupish i kola.Da ne govorim kato se priberesh na selo kakva hvalba pada...![]()
:lol:Prosto rai za marzelivite i tapanarite, a umniq i kadarniq se opravq i v BG i si jivee mnogo po dobre ot nas tuk.
И що така? Умния и кадърния в БГ като пресича улицата, колите му дават път щото е умен и кадърен ли? Сигурно на него не му се налага да пресича като гърмян заек, щото шофьорите познават отдалеч, че е умен и кадърен и се отнасят по-внимателно с него. Ако кара кола пък, предполагам всички в близост до него спазват правилата, за да му е по-удобно.Krali Marko написа:Prosto rai za marzelivite i tapanarite, a umniq i kadarniq se opravq i v BG i si jivee mnogo po dobre ot nas tuk.