GSMi mobifoni

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
KVAZAR

GSMi mobifoni

Мнение от KVAZAR »

Зравеите,тъй като февруари пристигам в Монреал бих искал да попитам по вещите:
1. На каква честота работят GSM-ите в Канада.
2. Има ли предплатена услуга(със сим карта),или са само на договор. :roll: :roll:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Kupi si 3 band GSM otkluchen i ste raboti v Canada ne e nuzno da znaes kakva e chestotata. Znam che e razlichna ot tazi v Europa.

Ima i predplateni vaucheri koito az daze prodavam prez terminal za debitna karta. No tova e po skap variant. Minuta razgovor izliza okolo 0.30 c. sasto kato te tarsjat i vdignesh ti namaljava vremeto.( namaljava ti balasa po smetkata da kazem ako vauchera ti e za 10 $. Njma znacheni dali ti zvanish ili na teb ti zvanjat. SIM kartata pri tozi varant struva 25 CAD )

Po dobar variant e da si na plan. Izliza dosta po evtino ima i takiva planove pri koito kato te tarsjat ne ti namaljava ot vremeto ako da kazem plana ti e 1000 minuti za 30 dolara na mesets
Аватар
some

Мнение от some »

http://www.fido.ca/portal/en/info/Disco ... tional.gif

Sinioto e GSM 900 ili 900/1800
Oranzevo-kafiavoto e GSM 1900 ili 850/1900
Chervenoto e GSM 1800

Kanada e oranzevo-kafiava.
;)
Аватар
ovni

Re: GSMi mobifoni

Мнение от ovni »

KVAZAR написа:Зравеите,тъй като февруари пристигам в Монреал бих искал да попитам по вещите:
1. На каква честота работят GSM-ите в Канада.
2. Има ли предплатена услуга(със сим карта),или са само на договор. :roll: :roll:
Да ти имам проблема :lol:
Тук сиситема на заплащане е по различна от тази в България и с "prepaid" ще плащаш входящите и изходящите разговори на една и съща цена, така че едва ли ще ти е до мобилен телефон в началото, тъй като от домашния телефон можеш да говориш без лимит с мобилни и стационарни телефони като ще заплащаш само месечна такса.
I'm stupid, don't listen to me
Заключено