Защо толкова много българи напускат Канада
ako pitash men - i US sashto!
V sashtnost vaobshte ne ni se marda ot tuk, no vizata se podnoviava do edno vreme, posle - ciao!
(Ako niakoi znae nachini za prehvarliane ot F1 na H1B - molia da spodeli. Predlozhenia za rabota ima, no ne vseki rabotodatel iska da "sponsorira", da chaka i t.n. Znaete li po-kasi pateki?)
V sashtnost vaobshte ne ni se marda ot tuk, no vizata se podnoviava do edno vreme, posle - ciao!
(Ako niakoi znae nachini za prehvarliane ot F1 na H1B - molia da spodeli. Predlozhenia za rabota ima, no ne vseki rabotodatel iska da "sponsorira", da chaka i t.n. Znaete li po-kasi pateki?)
Последно промяна от canat на Нед Яну 14, 2007 12:54 pm, променено общо 1 път.
-
Тома, ние говориме за махнали се българи много отдавна, много преди даже да се чуе че БГ ще влиза в ЕО.toma_neverni написа:Ako ne ste zabeliazali, BG stana chlen na EU.Vazmojnostta da se raboti v EU e dobra vazmojnost, makar i vse oshte ogranichena v niakoi sektori i strani.No i v BG neshtata se razvivat intenzivno.Taka, che prichini niakoi xorada se vrashtat, ima...

-
Az v Momenta sam v BG.Prez liatoto na gosti mi beshe moi priatel.Raboti v IT sektora i obicha rabotata si.Izplashta xubava, negoliama kashta.Izrazi jelanie da se varne v Bg, ako moje da poluchava 3000lv., no da raboti ot 8 do 17 chasa i sled tova da niama angajiment kam rabotata.E, za 3000 ne znam, no veche chuvam za zaplati okolo 2000lv /za Sofia/.Chestno kazano, uchudix se, zashtoto i v Canada dobre si jivee.
Добре ма зависи за кой, ако ти земат детето мръсните феминистки и ти забранят да се явяваш в еди къф си периметър от негои съответно те скапят по не зна си още къф начин ше видим колко добре ше се живее в Канада, ако искаш щи дам да си полафиш с 1-двама мои познати и те щи кажат колко добре си живеят -:)toma_neverni написа:Az v Momenta sam v BG.Prez liatoto na gosti mi beshe moi priatel.Raboti v IT sektora i obicha rabotata si.Izplashta xubava, negoliama kashta.Izrazi jelanie da se varne v Bg, ako moje da poluchava 3000lv., no da raboti ot 8 do 17 chasa i sled tova da niama angajiment kam rabotata.E, za 3000 ne znam, no veche chuvam za zaplati okolo 2000lv /za Sofia/.Chestno kazano, uchudix se, zashtoto i v Canada dobre si jivee.

Аз пък виждам тенденция защото Канада се напуска предимно от успели българи,докато неудачниците и некадърниците нямат друг избор освен да си налягат тук парцалите в изгнание.
Единият от познатите работеше тук за Ериксон на висока позиция,сега работи на същата позиция за Ериксон Испания.Другият преди да дойде тук бе директор на клон на Банка ДСК в Бг. .тук също стигна до работа в РБС ,в момента е менаджер на клон на банка в Бг.,третият тук работеше за Хюлед Пакард ,сега работи за Хюлед Пакард Бг.
Митът ,че неудачниците и некадърниците напускат Канада е разбит напук на неудачниците и некадърниците които остават тук в изгнание без избор притиснати до стената.
Единият от познатите работеше тук за Ериксон на висока позиция,сега работи на същата позиция за Ериксон Испания.Другият преди да дойде тук бе директор на клон на Банка ДСК в Бг. .тук също стигна до работа в РБС ,в момента е менаджер на клон на банка в Бг.,третият тук работеше за Хюлед Пакард ,сега работи за Хюлед Пакард Бг.
Митът ,че неудачниците и некадърниците напускат Канада е разбит напук на неудачниците и некадърниците които остават тук в изгнание без избор притиснати до стената.

по-голяма смешка от това не бях чел, благодаря ти че ме развеселиalbatros написа:Канада е за професионалисти а не за профани.
аз пак видях обява ам. фирма търси за бг специалист с ..... 120 000 - 150 000 $ годишна надница
бих се варнал на мига ако беше по моята специалност
и за по малко бих се върнал

а-аа как звучи - всяка събота на банско

Чакай са, да не си объркал нещо, надница значи дневна заплата, кви са тия години, кв ита тия стотин хилки на ден?monny написа:по-голяма смешка от това не бях чел, благодаря ти че ме развеселиalbatros написа:Канада е за професионалисти а не за профани.
аз пак видях обява ам. фирма търси за бг специалист с ..... 120 000 - 150 000 $ годишна надница
бих се варнал на мига ако беше по моята специалност
и за по малко бих се върнал![]()
![]()
а-аа как звучи - всяка събота на банско![]()

bateto написа:Аз пък виждам тенденция защото Канада се напуска предимно от успели българи,докато неудачниците и некадърниците нямат друг избор освен да си налягат тук парцалите в изгнание.
или в кабината

Az se varnax ot Canada v BG s namerenie da preosmislia neshtata i posle - pak v Canada.No ostanax..v BG, veche 2 godini.Triabvashe samo mnogo zdravo da si zatvoria ochite za da ne se vpechatliavam ot marsotiata i da ne stradam ot loshoto vazpitanie /po-skoro lipsata na takova/.Kogato sviknax pak da mi vikat "Op-a-a", vmesto "izvinete" /mai oshte ne sam sviknala/, i se vgledax tzelenasocheno samo v po-pozitivnite neshta, se pochustvax po dobre.