Какви документи за стаж носехте на интервюто?
Какви документи за стаж носехте на интервюто?
Ако дай боже стигна до интервюто, се притеснявам дали САМО трудовата книжка ше е достатъчна за доказване на стажа ми?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ами ние никакви други документи за стаж нямахме. Само с трудовите си книжки доказахме стажа. И през ум не ми е минавало да ходя до НОИ или каквито и да е други служби за допълнителни удостоверения за "презастраховане". В България трудов стаж се доказва първо и основно с трудова книжка, а ако липсва такава или е нередовно (недобросъвестно) попълвана, тогава идва ред на другите доказателства, които са описани в Наредбата за трудовата книжка и стаж.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Re: Какви документи за стаж носехте на интервюто?
Според мене всякакви бумаги които сметне6 4е сте ти са от полза може да вземе6.Welder написа:Ако дай боже стигна до интервюто, се притеснявам дали САМО трудовата книжка ше е достатъчна за доказване на стажа ми?
Засто ти го казвам това- Ами маи само в Бг има трудова книжка- например ако един немец ре6и да деиства по тая процедура -няма
как да му искат трудова книжка стот в немско такова животно няма.
така 4е единствения на4ин на немеца например е да докаже 4е е работил еди каде си като еди какав си е препоръки , договор с работодател и неста от сорта.
това 4е в бг так наре4ения изпитваст вярва на трудова книжка е дурга работа - но в останлия свят - -трудови книжки няма и няма и да има - и тия от канада много добре го знаят -ама така са намерили в БГ та затова е и такова положението.
- nevergiveup
Welder,на интервюто Линда ми поиска трудовата книжка (оригинала),разглада я и я даде на преводачката. След това започнаха заедно да сравняват информацията за работните ми места (по години),както я бях представил в DSC! Така,че те съветвам да си носиш трудовата книжка на интервюто! Можеш спокойно да си я вземеш от личен състав! Никой няма да те пита за какво ти е! Успех!

Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Re: Какви документи за стаж носехте на интервюто?
Ние бяхме само с трудовите си книжки въоръжени.Welder написа:Ако дай боже стигна до интервюто, се притеснявам дали САМО трудовата книжка ше е достатъчна за доказване на стажа ми?

Късмет!
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
nie biahme s preporaki
Zdraveite,
na intervuto nie biahme samo s preporaki.
Niam6e niakakav problem!
Uspeh!!!
Niam6e niakakav problem!
Uspeh!!!
Re: nie biahme s preporaki
Имам един въпрос - Кога ви беше интервюто?vans написа:Zdraveite,
Niam6e niakakav problem!
Uspeh!!!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел