Здравейте!Изпратихме документите си с UPS към Виена и сега всичко е в ръцете на съдбата Прибирайки се обаче установихме,че сме забравили да приложим банковата референция.Какво бихте ни посъветвали.Да я изпратим веднага или да изчакаме да си я поискат?
благодаря предварително и късмет на всички!
Изпращате я веднага, естествено. Какво значи: "Да изчакаме да си я поискат."? Нима предполагате, че може и да не ви я поискат?
Та без нея просто не ви е пълен комплекта документи към молбата за селекция, след като тя е изрично посочена в списъка.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
и според мен трябва да я изпратите веднага и като съвет прикрепете едно извинително писмо. в противен случай ще ви се забави разглеждането на документите.
Да, и според мен е така. Най-добрия вариант е да се добавят няколко извинителни реда с причина различна от сорта на "Забравихме и т.н" че изглежда малко несериозно и може да причини забавяне на разглеждането на документите и/или други главоболия по-късно, които са нежелани предполагам
Дано всичко мине нормално и просто да приемат липсата на Б/Р като нехайство на UPS
Айде стига сега, да си пращат пропуснатия документ и това е. Ако искат, да се извиняват за пропуска, ако не - не. Никой няма да им прекрати процедурата или да им прави сечено заради това, че не са се извинили, а и за какво точно да се извиняват?! Пропуснали са го този лист, паднал е от купчината документи...случват се такива работи.
Дишайте спокойно, марш обратно към UPS (или който си изберете) и си чакайте обратната кореспонденция. Успех
Аз също съм на мнение, че веднага трябва да пуснете копието по факса, а оригинала отново по куриер. Хората са много любезни и с няколко реда можете да се извините и да обясните как се е получило... Ние бяхме допуснали една малка грешка в попълването на документите, но Слава Богу всичко се оправи. Както казах хората са много любезни