Хм, при Анито може да са говорили парите и преводачите, но при нас ако не беше Канита от Мултиетническия да се обади в Дежарден, щяхме да се чудим на коя планета сме попаднали. Щото от банките искаха адрес, а собствениците искаха банкова сметкаtodor73 написа:Ани, повечето хора в Кебек сити дори не знаят за съществуването на системата за легални имигранти. Проблема, мисля е, че не са му поискали друго доказателство за ПР, например визата в паспорта, която е еквивалент на старите "чаршафи", защото няма откъде да го знаят.anito написа:Тошко, ти ималл ли си проблем да си откриеш банкова сметка в Квебек или само така си приказваш?
В Дежарден не би трябвало да има проблем. Съветът на Тодд е добър, ако не, драсни ми едно ЛС.
Спомням си навремето, като им показах визата как я гледаха и се чудиха аджеба какво е това, къф съм аз и за какво се боря.
Инъче Кебек град си е много хубав, това в града на белите хора

Така че на въпроса (малко късно ама...). Мултиетническият център е в Униприкс-а с/у библиотеката Габриел Роа. Отивате там и обяснявате какъв е проблема. Ако и така не стане си плюете на петтите и забравяте за смотаното село.