за симпли
ми да ожениха се - тука може да сключват граждански брак, в бг ни скъсаха от бъзик, че сме ходили на лезби сватба
ние с мъжо имахме съмнения кой каква роля играе в тяхното домакинство, но като отидохме на сватбата, всичко се изясни, просто "булката" беше в бяло
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Agi написа:за симпли
ми да ожениха се - тука може да сключват граждански брак, в бг ни скъсаха от бъзик, че сме ходили на лезби сватба
ние с мъжо имахме съмнения кой каква роля играе в тяхното домакинство, но като отидохме на сватбата, всичко се изясни, просто "булката" беше в бяло
мойте дружки ми казаха, че се отива в съдебната палата - на Notre Dame & St-Laurent.
там се попълва формуляр, плащаш около 200$, уговаряте се за приблизителната дата и т'ва е
после чичкото ви говори за 10 мин и "ЧЕСТИТО! сега можета да целунете булката" :partytime:
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
честито Мария.
както каза маргинал - може и в църква.
ако жениха не е с статут тук, сега може и да чака тук.
снимайте много
с пожелания за дълъг и щастлив брачен живот и да знаеш че е нормално да си задаваш разни въпроси отвреме на време и че женитбата е като крепост под нападение - тези дето са в нея искат да избягат а тези отвън искат да влязат.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.