Sponsorship / parrainage

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
OTBOPKO
Обратна връзка:

Sponsorship / parrainage

Мнение от OTBOPKO »

Hora, ima li nqkoi koito v momenta e v procedura na sponsorship/ parrainage, sys sponsor ot Quebec? Az sym v tazi gadna situaciq, i mnogo mi se iska da znam,dali ima oshte moi srodni dushi naokolo? Na 01.08.06 sa zapo4nali da mi razglejdat dokumentite, ottogava ni vest ni kost. A imam OK na medicinski ot Viena na 08.06.06. Mogat li tezi mili dobri byrzoraboteshti hora da me zabavqt tolkova 4e da mi izte4e srokyt na medicinskite? Vsi4ki koito sa se izteglili taka, s koito se zapoznah, do 6-7 meseca ve4e sa bili zaedno.Nie na 6-i mesec oshte nishto ne znaem, dosega sa kazali samo "dokumentite se obrabotvat, otnema 6-8 meseca". Kandidatstvali sme kato "Common-law partners", imame za dokazatelstvo obshta bankova smetka i dogovor za ipoteka podpisan ot dvamata(i dvata dokumenta sa izri4no poso4eni ot Immigration kato dokazvashti takava vryzka),kakto i mnojestvo snimki,deklaracii ot priqteli i pr. Shte byda syshto blagodaren na hora s bezpolezni komentari (sblyskval sym se ve4e s takiva) da si gi zapazqt za sebe si.Shte pomolq syshto moderatorite dori i da reshat 4e temata se pripokriva s nqkoq druga, da ne q zaklu4vat,a da mi vlqzat v polojenieto,zashtoto ve4e pove4e ot godina syhna i vehna dale4 ot polovinkata si!Blagodarq na vsi4ki koito imat kakvo da kajat!
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
Аватар
dog

Мнение от dog »

прати им един любезен факс и ги питай какво става.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Заключено