Malka anketka za vsichki
Malka anketka za vsichki
Kato cheta povecheto mnenia ,edni darpat kam Canada ,a drygi kam Bg i mi stana interesno povecheto na kakvo mnenie sa po tozi vapros v foryma
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Re: Malka anketka za vsichki
myha написа:Kato cheta povecheto mnenia ,edni darpat kam Canada ,a drygi kam Bg i mi stana interesno povecheto na kakvo mnenie sa po tozi vapros v foryma
vse edno e kogato ostareesh kade shte si harchish parite za hapcheta,

Re: Malka anketka za vsichki
Не е се 1 щото ако си в някоя дървена страна ше си ги харчиш много кратко преди да капалдисаш от хубави доктори и хубави лекарства.dexter написа:myha написа:Kato cheta povecheto mnenia ,edni darpat kam Canada ,a drygi kam Bg i mi stana interesno povecheto na kakvo mnenie sa po tozi vapros v foryma
vse edno e kogato ostareesh kade shte si harchish parite za hapcheta,
Аз не смятам да спестявам за стари години. Предпочитам да харча сега каквото има. То по канадските старчески домове няма да е много лошо.
Пък и отсега е много рано да се каже.
Пък и отсега е много рано да се каже.
Последно промяна от 7George на Сря Дек 27, 2006 1:22 am, променено общо 1 път.
Embrace your climate change!
Братчед, аз лично не виждам кво ти пречи да харчиш & сега и след като дръпнеш казанчето, може би типичното българско черногледие което зима най-лошото от сичко и според което като одъртееш вече ше си изхарчил сичкото мано?7George написа:Аз не смятам да спестявам за стари години. Предпочитам да харча сега каквото има. То по канадските старчески домове няма да е много лошо.
Пък и отсега е многто рано да се каже.
Не знам ма по правило в Канада колкото си по-дърт толкова си по-богат.

О, душа, ти май разсъждаваш с българската ( скъсана ) психика.dada написа:MISLQ, 4E TRQBVA DA DOVABITE I 4ETVYRTI VARIANT V ANKETKATA " JIVQH VSEKI DEN OT JIVOTA SI KATO ZA POSLEDNO I NQMAM SUBRANI PARICI"![]()
Тука има БАЯ хора които живеят "секи ден от живота си" като за последно и пак имат събрани парици -:)

муха, не мога да ти отговоря на анкетата, защото няма да съм спестила нищо
Всичко ще съм изхарчила, та и на кредит ако може
Който иска да спестява, аз сега живея, не знам дали ще доживея до пенсия.
всъщност зависи дали говориш за държавните или за частните ... последните са като за световно, с мед център, ресторант, малки магазини. Един в близост до нас знам, че струва на пенсионер, 2000 на месец.

според новините в Квебек са доста зле, силно напомнят българските7George написа: То по канадските старчески домове няма да е много лошо.
всъщност зависи дали говориш за държавните или за частните ... последните са като за световно, с мед център, ресторант, малки магазини. Един в близост до нас знам, че струва на пенсионер, 2000 на месец.
Вярно е, в Канада и след като пукнеш, я tax return ще ти дойде, я някой друг закъснял чек. Да не говорим, че я къща ще оставиш, разни акции и други активи, та да се облажат наследниците.Marginal39 написа:О, душа, ти май разсъждаваш с българската ( скъсана ) психика.dada написа:MISLQ, 4E TRQBVA DA DOVABITE I 4ETVYRTI VARIANT V ANKETKATA " JIVQH VSEKI DEN OT JIVOTA SI KATO ZA POSLEDNO I NQMAM SUBRANI PARICI"![]()
Тука има БАЯ хора които живеят "секи ден от живота си" като за последно и пак имат събрани парици -:)
![]()
![]()
Затова от един момент нататък май трябва да се ходи по-често до Vegas, като моя шеф, или някоя друга краста да си чешеш, щото не е много възпитетелно за младите да започват кариерата / живота с готови парици!

Embrace your climate change!