стилист,фризьор!!!!
стилист,фризьор!!!!
Здравеите,интересувам се на 24г. сам,момче,мога ли да си намериа лесно работа като стилист,фризьор в Квебек,Монреал! 

Re: стилист,фризьор!!!!
Вси4ко може!drel написа:Здравеите,интересувам се на 24г. сам,момче,мога ли да си намериа лесно работа като стилист,фризьор в Квебек,Монреал!

надеждата умира последна - то ако няма6е надежда -кои сте се засили на ония краи на света в тия студове ?
Но си позволявам съвет- лесно - тая думи4ка я забрави.
Ако я забрави6 - наистина сте ти е по лесно

ето ти и 1 практи4ески съвет- отива6 на монстера или на държавния саит на канада за работа и търси6- така сте види6 какво се търси - ако въобсте можем да наре4м с тая дума -и колко горе долу сте ти пла6тат.
поне сте се ориентира6 сто годе от каде на къде духа вятара.

Az sym chuvala, che tazi profesia, poneje spadala kym "artistichnite", pone spored amerikantsite, bilo dobre da imash gay-like profil. Toest po-dobre da si myj, otkolkoto jena, i da imash chujd accent.
Davaha skoro niakakva typotia Beauty shop, no sega se seshtam, che golemia frizior, koito praveshe konkurentsia na chernata, beshe niakakyv podoben:-)))) Nemsko ime, nemski accent i izrusena kosa:-))
Davaha skoro niakakva typotia Beauty shop, no sega se seshtam, che golemia frizior, koito praveshe konkurentsia na chernata, beshe niakakyv podoben:-)))) Nemsko ime, nemski accent i izrusena kosa:-))
frizior
Blagodaria na vsi4ki za vnimanieto,koeto mi otdelihte po praznicite!
Здрасти .Не намерих то4но каквото търсих но и това може да ти свърши работа. http://www.citizenship.gov.on.ca/englis ... ylist.html.