Nyama kak da ne se vklyucha v podobna tema
V Canada please i thank you gi chuvam navsyakade!
V Canada zimata dori ne e problem, zashtoto kogato si vzemesh kvartira, otoplenieto obiknoveno vliza v cenata, vav vsichki obshtestveni sgradi sashto e toplo, kakto i v obshtite koridori na blokovete, a i mnogo sgradi sa svrzani s tuneli ili pokriti mostove i ne se nalaga da izlizash dori. Topli sa sashto gradskite avtobusi i golemite spirki.
V Canada se predlaga dostapno visshe obrazovanie, zashtoto ima sumati stipendii, zaemi, rabota on campus, taka che na koyto mu se uchi da ima taya vazmojnost.
V Canada obshtestvenite toaletni sa bezplatni i chisti.
Canada ima prekrasna priroda. Nyamam dumi da ya opisha.
V Canada ima bezplaten internet dori v obshtestvenite biblioteki i tezi kompyutarizirani uslugi, za koito veche spomena Ssttoo pestyat mnogo nervi i gubene na vreme.
V Ottawa, a i v drugite golemi gradove ima mnogo festivali, a v universitetite mnogo clubove po interesi, koito organizirat sashto razlichni socialni sabitiya i ako chovek e drujelyuben nyama da skuchae tuk.
V Canada ne habya nervi, mnogo sam spokoen i tuk se chuvstvam shtastliv i pochti vseki den sam v neveroyatna euforiya, bez konsumaciya na alkohol

Prisaedinyavam se izcyalo kam dumite sashto na Imaliznachenie, zashtoto i na men teya neshta mi pravyat golyamo vpechatlenie. I oshte mnogo drugi neshta, no neka i zadrugite da ostavya po neshto da kajat
CANADA! Samo izgovorat na taya duma me kara da se chuvstvam neveroyatno!
His Shadow, blagodara ti mnogo, che tochno dnes pusna taya tema. Mnogo priyatno me iznenada i to na tochniya den!
THANK YOU!
Dano i na vsichki vas, uvajaemi saforumnici, CANADA da VI nosi samo shtastie i radost!