Sreshta w Burgas-hapwa li wi se pica?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

Zashto e zaduljitelno da preqjdame s pyrjeni kartofki?

Общо гласове: 0
gogo

Sreshta w Burgas-hapwa li wi se pica?

Мнение от gogo »

Zdrawejte dragi syforumnici ot Burgas.
Pisha tezi redowe, zashtoto polojenieto weche e netyrpimo. W sybota she se "nawyrshat" dwe sedmici ot poslednata ni sreshta-twyrde dylgo wreme bez pica i bira w kompaniqta na symishlenici. Nqkoj ot nas (da ne posochwam s pryst) poluchiha pokana za INTERWJU i izpratiha POTWYRJDENIETO wyw Wienna. Te bi trqbwalo da se chuwstwat nesprawedliwo oshteteni poradi newyzmojnostta da spodelqt shtastieto si s nas na podhodqshto mqsto w udoben chas. Bremeto na nespodelenata radost tegne i nad men... Tuk Kamen Donew bi promulwil:"Muchno mi e...". Izobshto, "ne pej mi se, ne smej mi se...", no wmesto da zableq shte wi predloja da se sreshtnem w sybota (14.02.2004), 17:30, w "Pica palas" ili kakto my beshe imeto (zawedenieto ot poslednata sreshta).
Ooooooooooh, tejko mi e!

...

Weche nikoga nqma da qm tolkowa mnogo!
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
snake

Мнение от snake »

Az otdavna sam obiavil vojna na pizzite(zamo da gi zarna i gi unishtozhavam) i tamnoto taka 4e shte sam na liniq v sabota. :beer: :beer: :beer:
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Добре, ама кой черпи? Пак ли ще се събираме направо в заведението? Ако случайно има новодошли как ще ни намерят? Чакам отговори. :D /жената ако разбере, че пиша от нейно име лошо ми се пише :cry: / Искам:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ама нямав този късен час. :(
Kali

Мнение от Kali »

Nie ste doidem, no kam 20:00 h. ako oste ima niakoi :( , zastoto Georgi e na rabota do 19:30.
Haide ste se vidim tam. :wink:
nikolovjordann

Мнение от nikolovjordann »

i az shte se opitam da se prisuedinia
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Защо не пишете на кирилица бе РОДООТСТЪПНИЦИ :evil: /пак съм аз/
gogo

Мнение от gogo »

Tatqna, t.e. Emo, kolko pyti trqbwa da ti obqsnqwam?! Pisha na latinica ZASHTOTO OBICHAM SLADOLED! SLADOLED kazwam, SLADOLED! Obicham i pica. I bahur obicham. Obicham kulturata, i bahura... :lol: :wink: :beer:
Predi da otidem w "Pica palas" moje da pomryznem na chasownika, ta da upytim nqkoq zabludena dusha :wink:.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Stiga ste me draznili s tezi sre6ti v Burgas be hora! Cqla godina (2003) :D vi 4akah da se nakanite da q organizirate i taka ine mogah da do4akam , ...a iskah, ah kak iskah... :D
nikolovjordann

Sega, posledno shte se sreshta me li ili DA :) i kade i koga kajete tochno
gogo

Мнение от gogo »

"Pica palas" (biwsha "Helios"), sybota, 17:30.
nikolovjordann

Dobre ,super
A wsichki li sa suglasni s chasa i miastoto na sreshat i kolko narod shte se suberem:)
Заключено