Помощ! Относно интервю през Париж ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ralitop

Помощ! Относно интервю през Париж ...

Мнение от ralitop »

След пет-месечно чакане имаме насрочена дата за интервю. Кандидатстваме през Париж, защото засега живеем във Франция.

Моля скъпите съфорумци, минали през процедурата "интервю в Париж" да споделят как преминава то.

Благодаря ви предварително!!!
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

виж тук
имаше споменат вътре и един френски форум за емиграция, предполагам че от там ще получиш достатъчно инфо
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
ralitop

Мнение от ralitop »

Моля, ако има БЪЛГАРИ минали през интервюта в Париж да ми помогнат с впечатления!!!!!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Да няма ехо в тази тема :)

Проверете ТУК. Пишете в търсачката на горепосочения форум "entrevue а Paris" и все ще изкочи нещо.
Желая ви успех!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Rebeca

Мнение от Rebeca »

Sajalqvam,che ne moga da ti pomogna s otgovor otnosno tvoq vapros.Az ot mnogo godini se opitvam da se ustanovq izvan Bulgaria.Nqmah parite estestveno,v moment,v koito ostanah bez rabota mi se otvori vazmojnost za Gurtsiq,otidoh tam,bqh nelegalno 5 mesetsa,osven legalnite 3,znachi obsto 8,declarirah tezi mesetsi v documentite za Bucarest i sega se mucha i iztezavam i pritesnqvam dali ste mi poiskat svidetelstvo za sadimost ot Gurtsiq,zastoto ako tova e taka,nqma da moga da go osigurq,vaprosat mi e tolkova li e losho vuv Frantsiq,ta ste bqgate tolkova daleche?Az samata bih iskala da doida vuv Frantsiq,ako ne stane za Canada,zastoto Frantsiq pone si otvarq trudovite pazari za Bulgari i pumantsi,qvno nqmam dostatuchno cherni rabotnitsi.
canat

Мнение от canat »

Rebeca, svidetelstvo za sadimost shte ti poiskat sas sigurnost.
A ti ne se panikiosvai - poiskai si svidetelstvoto ot Garzia i kakvoto stane, stane. Mozhe i da ti go izdadat :nenam:
(Ne na vsichki svidetelstva pishe tochno perioda na prebivavane v stranata, pishe dali si saden ili ne.)
Заключено