След пет-месечно чакане имаме насрочена дата за интервю. Кандидатстваме през Париж, защото засега живеем във Франция.
Моля скъпите съфорумци, минали през процедурата "интервю в Париж" да споделят как преминава то.
Благодаря ви предварително!!!
Помощ! Относно интервю през Париж ...
виж тук
имаше споменат вътре и един френски форум за емиграция, предполагам че от там ще получиш достатъчно инфо
имаше споменат вътре и един френски форум за емиграция, предполагам че от там ще получиш достатъчно инфо
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Да няма ехо в тази тема
Проверете ТУК. Пишете в търсачката на горепосочения форум "entrevue а Paris" и все ще изкочи нещо.
Желая ви успех!

Проверете ТУК. Пишете в търсачката на горепосочения форум "entrevue а Paris" и все ще изкочи нещо.
Желая ви успех!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Sajalqvam,che ne moga da ti pomogna s otgovor otnosno tvoq vapros.Az ot mnogo godini se opitvam da se ustanovq izvan Bulgaria.Nqmah parite estestveno,v moment,v koito ostanah bez rabota mi se otvori vazmojnost za Gurtsiq,otidoh tam,bqh nelegalno 5 mesetsa,osven legalnite 3,znachi obsto 8,declarirah tezi mesetsi v documentite za Bucarest i sega se mucha i iztezavam i pritesnqvam dali ste mi poiskat svidetelstvo za sadimost ot Gurtsiq,zastoto ako tova e taka,nqma da moga da go osigurq,vaprosat mi e tolkova li e losho vuv Frantsiq,ta ste bqgate tolkova daleche?Az samata bih iskala da doida vuv Frantsiq,ako ne stane za Canada,zastoto Frantsiq pone si otvarq trudovite pazari za Bulgari i pumantsi,qvno nqmam dostatuchno cherni rabotnitsi.