Документи до Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
jordi

Документи до Букурещ

Мнение от jordi »

Имам едно питане ...трябва ли да се изпраща копие от Сертификата за селекция за Квебек в документите за Букурещ
arci

Мнение от arci »

Разбира се ,че трябва :lol:
ivaeva
Обратна връзка:

Мнение от ivaeva »

Jordi, на интервюто изрично ни казаха, че не трябва да си изпращат сертификатите , които получаваш, защото те вече са изпратени там. Изпитващата ни каза, че всички се изкушават да изпращат копия, но не е необходимо, тъй като в момента, в който ти го издават на теб, тя ги изпраща в посолството. Освен това никъде в IMM 7106E http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37106.pdf не е посочено че трябва да бъдат изпращани.
arci

Мнение от arci »

При мен на интервюто,Линда ми каза,че до Букурещ се изпращат фото копия на сертификатите,а оргиналите се съхраняват у нас.Дори в листа с указанията който ми даде,е указано,че се изпращат фотокопия,но да не спорим.Всеки преценява за себе си.
Аватар
iv

Мнение от iv »

На указанията от интервюто срещу тиренца на втория лист мисля, че беше пише -КОПИЯ НА СЕРТИФИКАТИТЕ!- ако не им трябват пък, да си ги хвърлят в кошчето. :lol:
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Asicka

Мнение от Asicka »

Аз също съм убедена че трябва да се изпратят. .На листа с указаните документи от интервюто са посочени и копия от сертификатите.
ivaeva
Обратна връзка:

Мнение от ivaeva »

абсолютно не виждам причина да не ги пратиш, Jordi. Iv e права, че ако не им трябват, могат да ги хвърлят. Аз не ги изпратих, просто се движих по списъка, който посочих на посолството и ако ми изпратят писмо че ги искат, ще ви кажа, за да не става повече недоразумение по въпроса. Успех!!!
Аватар
mice

Мнение от mice »

Пратете и копие на сертификатите!!
Заключено