Въпрос относно интервю след медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kircho

Въпрос относно интервю след медицински

Мнение от kircho »

Миналата седмица се обаждах до Букурещ и от там ме светнаха, че ще ми пратят покана за интервю до края на месеца. Знае ли някой горе-долу колко време след като се получи писмото е самото интервю?
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, Кирчо!

Кога си правил медицинските? Защо те викат на второ интервю?
Да не си бивш военен или си работил с някакви секретни документи?

Можеш ли да внесеш малко яснота относно второто интервю и защо те викат повторно. :roll: :?: :idea:
sasho
Обратна връзка:

Мнение от sasho »

Zdrasti Kircho,i az chakam za vtoro interviu no oshte nqmam data.Az im se obadih predi 2 meseca i neznaeha koga shte me vikat samo znaeha cheshte SHTE hodq na vtoro interviu i gi chakam ot togava ni vest ni kost.Svirkai ako imash data moje da patuvame zaedno.
meri

Мнение от meri »

Zdraveite,
az sashto kato titi se interesuvam zashto vi vikat na vtoro intervu?
Molia da otgovorite,zashtoto dosta hora chakat vizi.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И мен ме вълнува темата. Пуснах една търсачка и това дава частичен отговор на въпроса:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#18796
kircho

Мнение от kircho »

Голяма изненада - днес ми се обади една служителка от консулството и ми насрочи интервю за 24.02. Искат горе-долу същите документи като тези от Виена, а също така военна книжка и длъжностна характеристика. Самата служителка каза, че е формално, а предполагам, че ме викат, защото съм завършил военно училище. Медицинските съм ги правил ... вече не помня добре - толкова отдавна беше - 22.08.2003.
Заключено