Привет на всички!
Преминах успешно интервюто и в момента съм в процес на изпращане на вторите документи. Проблемът ми е такъв:
Бившата ми съпруга продължава да ми създава всякакви възможни пречки и спънки. След като не ми разреши да пиша синът ни с нас (женен съм втори път) понеже съм щял да го открадна, сега отказва да ми даде и нотариално заверена декларация, че няма претенции към 31.12.2006г относно изплащаната от мен издръжка.
На обясненията ми, че с български паспорт синът ни (сега е на 14) ще обикаля Европа, а с канадски ще може да обикаля и да работи по Света, на мен ми се отговаря: Той няма нужда от канадски паспорт. Той ще е ГОРД жител на ЕС! Той щял винаги когато иска, да може да идва в Канада и да ме вижда.....
Моля,
отделете по 2 минути от времето си и обяснете на тези хора, какви предимства има канадския паспорт в Британската общност, по Света и какво мислите за постъпката им относно това, че не ми разрешиха да пиша детето си с мен. Кажете им, лесно ли се дава туристическа виза и колко време отнема това - за парите не говоря. Той нямаше да живее с мен в Квебек, а само щях да задействам процедурата за паспорта му.
Благодаря Ви предварително!
Zdr.
AZ vigdam 4e Ima 2 hubavi & 2 lo6i novini za teb :
1-LO6A - Deteto 6te strada o6te 4 god.
2-Lo6a - Do 1 godina taz gena 6tete pobarka da ti iska pari za izdra6ka 6tot ti si bogat barovec otatak
1-HUBAVA 4e si se RAZVEL s neia
2-Hubava 4e zaminava6 na dale4 ot neia
не виждам какъв е проблема , паспорта е документ за пътуване . и в момента има българи , които работят в Обединеното кралство без да са канадски граждани .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Za da poluchi deteto PR, triabva da stapi v Kanada, a za da go zapazi se nalaga da prekarva dosta meseci v godinata tam. A pak do pasport - e-he-e-ei! Ili gresha?