Защо повечето българи в Монреал са расисти

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Странджата написа:Брей , виде ли , 4е и с благост може, ама все пак има за какво да се извиниш, ти си сигурен,4е твоето дете/бьлгарина е 100% духовно низш и единствената надежда е да се каращиса с др. националност/раса!
Което май не е най-умното което може да се измисли, щото по логиката на Маргинал ако другата националност/раса е по-смачкана и от нас (да не сме единствените дето сме били завладявани на тоя сват) и/или се надува поне колкото нас (ми не сме ние най-големите надувалници, я :lol:). Ко стаа тогаз - лууз/лууз на дабъл/дабъл степен се получава, дет се вика на чист български :lol:
Абе важното е "духовен" живот на 69-та степен да има :rotfl:
Странджата

Мнение от Странджата »

Абе тя край няма и си е за маса приказката...ама като ти знам етни4еските предпо4итаниа за компания :(
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Странджата написа:Е дай като са ни ма4кали , сега ние да се ма4каме!
Не става въпрос да се мачкаме а да се погледнеме & да се огледаме наоколо, ма с широко отворени очи и после да направим анализ обективно а не да съдиме еди-кои си щото цвета на кожата му бил еди къв си или щото говорел еди къв си език.
:beer: :beer: :beer:
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Айде стига вече с тая Коледа! :evil:
Нея ли чакате, за да се държите малко по-човешки, според вас си , разбира се. Нещо като 8 Март, пфуу...Пък през цялата година - тъпанарщина до откат.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Странджата написа:Абе тя край няма и си е за маса приказката...ама като ти знам етни4еските предпо4итаниа за компания :(
Ти да не би да страдаш от комплекси и да имаш нужда да си най-предпочитания за да си в компанията на някого?
За мене е достатъчно да не виждам 2-3 мутри към които изпитвам съжаление за да ми е гот в една компания -:)
Странджата

Мнение от Странджата »

Айдеее пак комплекси,ала бала, отиде коня.....Кенга слушай си мишо шамара като безболезнен преход кьм местната култура и не се бутай м/у шамарите :wink:
Странджата

Мнение от Странджата »

Кенга с тьпанарщина ти е пьлна торбата, не можем да си позволим лукса да сме добри само на Коледа, не сме нито агент гоце, нито някой депутат, 8-ми март е тьпа измислица на комунягите , жената трябва да се уважава всеки ден, а ти май не си добра дори и на Коледа :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Аз не съм расист,даже напротив.Има такива намазани цветни кожи ,че като ги видя ми потичат лигите като на циганин в колбасарски магазин,обаче те ме дискриминират като ми отказват ,щото са расистки.Друго обеснение на проблема нямам,а като се погледна от страни нищо не ми липсва ,имам си и редки конски зъби,леко съм ингьозест и като ходя замятам с единия крак. :cry:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

bateto написа:Аз не съм расист,даже напротив.Има такива намазани цветни кожи ,че като ги видя ми потичат лигите като на циганин в колбасарски магазин,обаче те ме дискриминират като ми отказват ,щото са расистки.Друго обеснение на проблема нямам,а като се погледна от страни нищо не ми липсва ,имам си и редки конски зъби,леко съм ингьозест и като ходя замятам с единия крак. :cry:
Az imam drugo obqsnenie na problema: Ne moje6 da razparq6 kato 4i4o Tom ...
Ne 4e az moga de, prosto belite sme mnogo slabi ( e 100% ima i izkliu4eniq ma kolko sa? ).
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Marginal39 написа:Az imam drugo obqsnenie na problema: Ne moje6 da razparq6 kato 4i4o Tom ...
Ne 4e az moga de, prosto belite sme mnogo slabi ( e 100% ima i izkliu4eniq ma kolko sa? ).
Дрън-дрън. От научно-популярните :wink: филми дето съм гледал, мога да кажа че пръчицата на чичо Том може да е малко по-дълга, но е и по-мека. Докато при snow-flakes има яко Iron-man :twisted:
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Хехе, това си заслужава 1 бира, независимо дали тия от научнопопулярния филм са прави :)
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола