Странджата написа:Брей , виде ли , 4е и с благост може, ама все пак има за какво да се извиниш, ти си сигурен,4е твоето дете/бьлгарина е 100% духовно низш и единствената надежда е да се каращиса с др. националност/раса!
Което май не е най-умното което може да се измисли, щото по логиката на Маргинал ако другата националност/раса е по-смачкана и от нас (да не сме единствените дето сме били завладявани на тоя сват) и/или се надува поне колкото нас (ми не сме ние най-големите надувалници, я ). Ко стаа тогаз - лууз/лууз на дабъл/дабъл степен се получава, дет се вика на чист български
Абе важното е "духовен" живот на 69-та степен да има
Странджата написа:Е дай като са ни ма4кали , сега ние да се ма4каме!
Не става въпрос да се мачкаме а да се погледнеме & да се огледаме наоколо, ма с широко отворени очи и после да направим анализ обективно а не да съдиме еди-кои си щото цвета на кожата му бил еди къв си или щото говорел еди къв си език.
Айде стига вече с тая Коледа!
Нея ли чакате, за да се държите малко по-човешки, според вас си , разбира се. Нещо като 8 Март, пфуу...Пък през цялата година - тъпанарщина до откат.
Странджата написа:Абе тя край няма и си е за маса приказката...ама като ти знам етни4еските предпо4итаниа за компания
Ти да не би да страдаш от комплекси и да имаш нужда да си най-предпочитания за да си в компанията на някого?
За мене е достатъчно да не виждам 2-3 мутри към които изпитвам съжаление за да ми е гот в една компания -:)
Кенга с тьпанарщина ти е пьлна торбата, не можем да си позволим лукса да сме добри само на Коледа, не сме нито агент гоце, нито някой депутат, 8-ми март е тьпа измислица на комунягите , жената трябва да се уважава всеки ден, а ти май не си добра дори и на Коледа
Аз не съм расист,даже напротив.Има такива намазани цветни кожи ,че като ги видя ми потичат лигите като на циганин в колбасарски магазин,обаче те ме дискриминират като ми отказват ,щото са расистки.Друго обеснение на проблема нямам,а като се погледна от страни нищо не ми липсва ,имам си и редки конски зъби,леко съм ингьозест и като ходя замятам с единия крак.
bateto написа:Аз не съм расист,даже напротив.Има такива намазани цветни кожи ,че като ги видя ми потичат лигите като на циганин в колбасарски магазин,обаче те ме дискриминират като ми отказват ,щото са расистки.Друго обеснение на проблема нямам,а като се погледна от страни нищо не ми липсва ,имам си и редки конски зъби,леко съм ингьозест и като ходя замятам с единия крак.
Az imam drugo obqsnenie na problema: Ne moje6 da razparq6 kato 4i4o Tom ...
Ne 4e az moga de, prosto belite sme mnogo slabi ( e 100% ima i izkliu4eniq ma kolko sa? ).
Marginal39 написа:Az imam drugo obqsnenie na problema: Ne moje6 da razparq6 kato 4i4o Tom ...
Ne 4e az moga de, prosto belite sme mnogo slabi ( e 100% ima i izkliu4eniq ma kolko sa? ).
Дрън-дрън. От научно-популярните филми дето съм гледал, мога да кажа че пръчицата на чичо Том може да е малко по-дълга, но е и по-мека. Докато при snow-flakes има яко Iron-man
Marginal39 написа:Az imam drugo obqsnenie na problema: Ne moje6 da razparq6 kato 4i4o Tom ...
Дрън-дрън. От научно-популярните филми дето съм гледал, мога да кажа че пръчицата на чичо Том може да е малко по-дълга, но е и по-мека. Докато при snow-flakes има яко Iron-man