totev написа:Всички са расисти, просто зависи от ситуацията.
и това за миризмите на чуждоземните манджи, дали ще са приятни или не, най-много зависи от това колко си гладен.
Не е верно, има набожни хора и те вярват че сички сме Божии деца и т.н. и те не са расисти ...
mama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.
Ехехеее, майтап Начи по време на робството в САЩ не е имало бели господари които да изнасилват черни робини, щото ги е било гнус. И южняците по онва време не са били расисти, просто престъпници
A откога българите и гърците са от различни раси?
e pa ot koga garcite sa slavqni?!ili sa prabalgari,moje bi?!
a pa uj si bila advokat?to v balgariq,vsqka mis e jurist
mama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.
Ехехеее, майтап Начи по време на робството в САЩ не е имало бели господари които да изнасилват черни робини, щото ги е било гнус. И южняците по онва време не са били расисти, просто престъпници
A откога българите и гърците са от различни раси?
Откогато гърците се смятат за най-висшата раса, т.е. много отдавна
Гледам някой вече е дал примера с нацистите, те и германците не са били различна раса от славяните (нито от евреите), обаче са им правили разни лоши неща Защото са мислели, че са различна и по-висша раса. Арийската раса, спомняш си, нали ?
Странджата написа:Ами Митето, ако го пренебрегне едно цьрно маце , тва расизьм ли е.... или Митето и мирише?
Хаха, вуйчооо, Митето никога не е пробвал и никога нема да пробва при църно маце (Halle Berry excluded but she's not black anyway, she's mulato) Па и язе миришем на купешки Тройной, нема начин да не ме аресат !
Абе 4и4овото диспутьт ни до голиама степен се гради на хипотетика и останалата на 4ист расизьм P.S.И още нещо 4и4овото, никога не казваи никога , щото ако гаврьтнеш по погрешка троиниа , ма4ката щте ти се види не само троина ами и бела
Абре вуйчо, не те знам ти кво гарвътваш че да почнат да ти се виждат черните по-белички, ма ти казах, немам такива мераци. Оставям ви ги сите църне маци на вас, извисените балкански ентелегенти
Eeeх сине, идеата беше друга, ама щом туи ти харесва А , още -кога виде море, кога стана американски интилигент... и да го изджокаш туи езеро пак ще си балкански ентелегент, помни Паисии неразумни !
Странджата написа:Eeeх сине, идеата беше друга, ама щом туи ти харесва А , още -кога виде море, кога стана американски интилигент... и да го изджокаш туи езеро пак ще си балкански ентелегент, помни Паисии неразумни !
Абе разбирам ти аз идеята ма не ми е ясно кога дойде тука, кога стана новия Мартин Лутър Кинг Колко приятели цигани имаше в България, благородний анти-расисте Познах ли че нито един, а ?