Защо повечето българи в Монреал са расисти

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

totev написа:Всички са расисти, просто зависи от ситуацията.
и това за миризмите на чуждоземните манджи, дали ще са приятни или не, най-много зависи от това колко си гладен.
Не е верно, има набожни хора и те вярват че сички сме Божии деца и т.н. и те не са расисти ...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
galiamtrl

Мнение от galiamtrl »

mama_kenga написа:
miteto написа:
mama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.
Ехехеее, майтап :D Начи по време на робството в САЩ не е имало бели господари които да изнасилват черни робини, щото ги е било гнус. И южняците по онва време не са били расисти, просто престъпници :lol:
A откога българите и гърците са от различни раси?
e pa ot koga garcite sa slavqni?!ili sa prabalgari,moje bi?!
a pa uj si bila advokat?to v balgariq,vsqka mis e jurist :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Галя, славяните не са раса, раса са монголоидната, черната, бялата, и не знам си още коя.
Земи си разпери ръцете, знаеш ли колко много щи отива?
:beer: :beer: :beer:
Аватар
galiamtrl

Мнение от galiamtrl »

boco,te sigurno nacistite ne sa bili rassisti?!ili moje bi sa deistvali na mongoloidniq princip?na teb ti e prosteno,ama na neq ne :roll:
Странджата

Мнение от Странджата »

Защо ли? Ми защото сме се трепали сьс сенегалци :twisted:
speedy

Мнение от speedy »

Странджата написа:Защо ли? Ми защото сме се трепали сьс сенегалци :twisted:

Да, ама Нено Сенегалеца си е жив българин.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Странджата

Мнение от Странджата »

Беше жив... сега си е жив умрел :( ама този приакор му доиде щото ги миаташе по пет на нож и си беше малко мургав :wink:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

mama_kenga написа:
miteto написа:
mama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.
Ехехеее, майтап :D Начи по време на робството в САЩ не е имало бели господари които да изнасилват черни робини, щото ги е било гнус. И южняците по онва време не са били расисти, просто престъпници :lol:
A откога българите и гърците са от различни раси?
Откогато гърците се смятат за най-висшата раса, т.е. много отдавна :lol:
Гледам някой вече е дал примера с нацистите, те и германците не са били различна раса от славяните (нито от евреите), обаче са им правили разни лоши неща :wink: Защото са мислели, че са различна и по-висша раса. Арийската раса, спомняш си, нали ?
Странджата

Мнение от Странджата »

Ами Митето, ако го пренебрегне едно цьрно маце , тва расизьм ли е.... или Митето и мирише? :(
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Странджата написа:Ами Митето, ако го пренебрегне едно цьрно маце , тва расизьм ли е.... или Митето и мирише? :(
Хаха, вуйчооо, Митето никога не е пробвал и никога нема да пробва при църно маце (Halle Berry excluded but she's not black anyway, she's mulato) :lol: Па и язе миришем на купешки Тройной, нема начин да не ме аресат !
Странджата

Мнение от Странджата »

Абе 4и4овото :D диспутьт ни до голиама степен се гради на хипотетика и останалата на 4ист расизьм :wink: P.S.И още нещо 4и4овото, никога не казваи никога , щото ако гаврьтнеш по погрешка троиниа , ма4ката щте ти се види не само троина ами и бела :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Абре вуйчо, не те знам ти кво гарвътваш че да почнат да ти се виждат черните по-белички, ма ти казах, немам такива мераци. Оставям ви ги сите църне маци на вас, извисените балкански ентелегенти :lol:
Странджата

Мнение от Странджата »

Eeeх сине, идеата беше друга, ама щом туи ти харесва :wink: А , още -кога виде море, кога стана американски интилигент... и да го изджокаш туи езеро пак ще си балкански ентелегент, помни Паисии неразумни !
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Странджата написа:Eeeх сине, идеата беше друга, ама щом туи ти харесва :wink: А , още -кога виде море, кога стана американски интилигент... и да го изджокаш туи езеро пак ще си балкански ентелегент, помни Паисии неразумни !
Абе разбирам ти аз идеята ма не ми е ясно кога дойде тука, кога стана новия Мартин Лутър Кинг :) Колко приятели цигани имаше в България, благородний анти-расисте :wink: Познах ли че нито един, а ?
Странджата

Мнение от Странджата »

A, то4но наи-важното не позна, 4е не сьм :wink: анти-расист
Заключено