Защо повечето българи в Монреал са расисти
мда, правилноsome написа:Nakratko, kompleksiranata nacia vinagi she namira drugite za omrazni.
Za da mozem kosveno da kazem che sme po-dobri ot tiah, pa istinata e che sme po mangali ot mnogo drugi.
Da si gradish samochuvstvieto na bazata na iztakvaneto na nedostatacite na drugite e zalko.
например, бидейки българин и говорейки против българите като общност или като някакъв вид единство с характерни черти, ти се дистанцираш от това единство и се самоубеждаваш, че бъдейки индивид - добре възпитан и попаднал в по-добра среда, ти не притежаваш въпросните качества, осъждаш ги по принцип у българите, но в себе си не ги забелязваш ...
типично

Ухааа !!! Не в десятката, ми в стотицата направоkrimon написа:мда, правилноsome написа:Nakratko, kompleksiranata nacia vinagi she namira drugite za omrazni.
Za da mozem kosveno da kazem che sme po-dobri ot tiah, pa istinata e che sme po mangali ot mnogo drugi.
Da si gradish samochuvstvieto na bazata na iztakvaneto na nedostatacite na drugite e zalko.
например, бидейки българин и говорейки против българите като общност или като някакъв вид единство с характерни черти, ти се дистанцираш от това единство и се самоубеждаваш, че бъдейки индивид - добре възпитан и попаднал в по-добра среда, ти не притежаваш въпросните качества, осъждаш ги по принцип у българите, но в себе си не ги забелязваш ...
типично

- Kan_Tangra
Аз не съм расист , самочувствието ми е толкова голямо,че и да искам да бъда такъв не ми го позволява.По скоро съм репресиран от комплексите за малоценност от мен различните.Като са дали шоф. книжка на китайката са и я дали по същите критерии както и на мен и е длъжна да се съобразява с това ,а не да кара с 30 при ограничение 60 и да ме засича след като е изпуснала лентатат за екзита си.Ами в тоя момент ,тя веднага става циганка за мен.
AA да си имаме уважението - не съм казала, че хората са мизерни. Просто толкова гнусни и неподдържани магазинчета с твърде съмнителна стока не съм виждала май не само в Монреал.IRA написа:Ааа мама кенга не е много искрена. В съседната тема обиди на мизернона място Светая Светих на мултикултуризма в Монреал . Тц,тц , не е добре така, трябва постоянство.

A откога българите и гърците са от различни раси?miteto написа:Ехехеее, майтапmama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.Начи по време на робството в САЩ не е имало бели господари които да изнасилват черни робини, щото ги е било гнус. И южняците по онва време не са били расисти, просто престъпници
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Да си расист в Канада, в Монреал...
Ами доста неудачно място за расизъм ми се струва.
Живяхме 1 месец в Кот де неж и за нас лично миризмата на индийски манджи бе доста противна, но сигурно и българските гозби не са манна небесна за обонянието и вкуса на хора от различни раси и култури.
Според мен, номера е да си правиш своето, без да пречиш на другите; да не си много затворен и консервативен, все пак тук имаме късмета да срещнем много култури...

Живяхме 1 месец в Кот де неж и за нас лично миризмата на индийски манджи бе доста противна, но сигурно и българските гозби не са манна небесна за обонянието и вкуса на хора от различни раси и култури.
Според мен, номера е да си правиш своето, без да пречиш на другите; да не си много затворен и консервативен, все пак тук имаме късмета да срещнем много култури...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Браво за изказването.положителна промяна забелязвам у теб, бау, бау!IvHaydu написа:Да си расист в Канада, в Монреал...

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Батка,атакувай я веднага отзадbateto написа:Аз не съм расист , самочувствието ми е толкова голямо,че и да искам да бъда такъв не ми го позволява.По скоро съм репресиран от комплексите за малоценност от мен различните.Като са дали шоф. книжка на китайката са и я дали по същите критерии както и на мен и е длъжна да се съобразява с това ,а не да кара с 30 при ограничение 60 и да ме засича след като е изпуснала лентатат за екзита си.Ами в тоя момент ,тя веднага става циганка за мен.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Евала Хайдутин ...IvHaydu написа:Да си расист в Канада, в Монреал...