Прав си пич - щом не познаваш нечистоплътни българи значи просто всички българи са чистоплътниKan_Tangra написа:темата за мен е само преливане от пусто в празно. Във форум сериозни доводи не могат да се изложат.
Интересно е, също каква е дефиницията за расизъм.
Това че някой казал "ей виж ги тия печки"
.. доста незряло е да се мисли по тоя шаблонен начин.
А преди няколко седмици като имаше едно българско 16 годишно момиче групово изнасилено от съучениците си (в Гърция), и заснето с мобилни телефони от приятелките си ... това може би не е расизъм ...
А може би е расизъм от страна на момичето че не им е пуснала доброволно !?
абе прости хора .... !!!
има някои хора, докато не станат подлога на целия свят не мирясват, че остави другото, ами и се пенят, защо има други българи, които не го правят. Щото искат всичките българи да сме до шията в лайната, и всякакви маймунделя да ни го турят.
бтв не познавам нечистоплътни българи в Монреал.
антрополозите отдавна са написали в дебели книги, че миризмата на всяка раса е различна - съответно е нормално на нас да ни миришат на нещо друго негри, китайци, индианци, както и обратното е валидно. Арабите постоянно се оплакват как им миришат белите хора. Т.е. това с миризмите си е константно явление, но не е то повода за расизма :idea: Това изплува на повърхността, истина се крие /както казва една известна публикация в Квебек/ между двете уши на човекаArchTyrael написа:м/у другото в една книга "За хората и мишките" (не съм сигурен дали така се превежда на български) действието се развива когато белите взимат негрите като роби... И един американец казва на един негър "ахх как миришеш, всички негри миришат" и негъра му отвръща "а вие белите какво си мислите??? И вие на нас ни миришете" тъйче т'ва,че всички черни миришат е абсолютна глупост...
Има българи които миришат има и негри които миришат...
Добре че си ти, за да ни отвориш очите! С това седене вкъщи направо пръсти не ми останаха! Смуча ли, смуча.......Kan_Tangra написа:темата за мен е само преливане от пусто в празно. Във форум сериозни доводи не могат да се изложат.
Интересно е, също каква е дефиницията за расизъм.
Това че някой казал "ей виж ги тия печки"
.. доста незряло е да се мисли по тоя шаблонен начин.
А преди няколко седмици като имаше едно българско 16 годишно момиче групово изнасилено от съучениците си (в Гърция), и заснето с мобилни телефони от приятелките си ... това може би не е расизъм ...
А може би е расизъм от страна на момичето че не им е пуснала доброволно !?
абе прости хора .... !!!
има някои хора, докато не станат подлога на целия свят не мирясват, че остави другото, ами и се пенят, защо има други българи, които не го правят. Щото искат всичките българи да сме до шията в лайната, и всякакви маймунделя да ни го турят.
бтв не познавам нечистоплътни българи в Монреал.
но в клуба ни по кикбокс има 2 ма черни.
Единия взима прана хавлия, влиза в баните, позабърсва си потта с хавлията и си ходи. Всеки път го бъзикам, няма ли да напрай сефтето на новите бани, и всеки път се подсмихва под мустак и ме гледа с поглед "ти луд ли си, аз да се къпя ..."
Другия пък дрехите дето тренира, не ги сменя с месеци. Даже като се прибере у тях, явно не ги изкарва да изсъхнат и да се проветрят от потта. Ако случайно тренираш с него, мирише на мухъл и вкиснато, та ти се повръща. Затова и повечето го избягват.
Току що се сетих, че преди като играех баскетбол, беше същото. С тая разлика, че черните бяха не 2 ами 20-30.
Нито един не е ползвал съблекалня, камо ли душ. За да икономисат няколко въшливи долара не си плащат абонамент за баскетбола, идват направо в салона, преобличат се на място. Тичат 2 часа, потят се, после нахлузват дънките и тениските до коленете и ходят на лекции. Няма баня, няма съблекалня. Човека на рецепцията се сърдеше, че като не се регистриат, няма застраховка, и нещо да стане с тоя човек, няма да има кой да плати за лекарите. И тука говорим за образовани черни, дето са в университет, и са 1 на 1000 избрани. Миналата година таксата за баскетбола беше 15$ за 4 месеца !! Къв циганин трябва да си да ти се досвидят тия пари !?
Истории такива 1000. И от университета ,и от хора на работа и къде ли не.
Който е имал близко съприкосновение знае. Който виси в къщи и във форума, пише глупости, смукани от пръста си.
Sorry за повторението, по едно и също време сме се изказали...krimon написа:антрополозите отдавна са написали в дебели книги, че миризмата на всяка раса е различна - съответно е нормално на нас да ни миришат на нещо друго негри, китайци, индианци, както и обратното е валидно. Арабите постоянно се оплакват как им миришат белите хора. Т.е. това с миризмите си е константно явление, но не е то повода за расизма :idea: Това изплува на повърхността, истина се крие /както казва една известна публикация в Квебек/ между двете уши на човекаArchTyrael написа:м/у другото в една книга "За хората и мишките" (не съм сигурен дали така се превежда на български) действието се развива когато белите взимат негрите като роби... И един американец казва на един негър "ахх как миришеш, всички негри миришат" и негъра му отвръща "а вие белите какво си мислите??? И вие на нас ни миришете" тъйче т'ва,че всички черни миришат е абсолютна глупост...
Има българи които миришат има и негри които миришат...
Ехехеее, майтапmama_kenga написа:Пък това за изнасилването в Гърция ме разби - това е престъпление - не е расизъм. Ако е расисъм би трябвало да ги е гнус да я изнасилват.