Не му прави евала защото тук с нищо не е по-различно отношението.Marginal39 написа:Евала канат ...canat написа:Ima edno mnogo lesno lekarstvo protiv rasisma - da pozhiveesh v strana, kadeto tretirat tebe kato ziganin! (primer - v EU)
![]()
![]()
Защо повечето българи в Монреал са расисти
- Ivet
- Обратна връзка:
Автора никога не е бил, не е и никога няма да бъде лицемер. И това, че е на принципа "убий простака с мълчание", вместо да отговаря също не го прави лицемер.Kan_Tangra написа: Работата е същата, като с темата на Ивет. Българи, обичайте се, помагайте си, а в същото време автора е лицемер.
Това, че една статия е попаднала на олигофрени не я променя с нищо.

А относно расизма, Кърт Вонегът го е казал: "Нелепо е да се мразят толкова хора наведнъж". Защото расизма си е точно омраза. На който му се мрази - да мрази. На мен лично не ми пречат. Но и избягвам да се мешам много-много с други раси поради простата причина, че не ги разбирам. Култури, религии, нрави и обичаи, неам нерви да им навлизам в душевността.
И стига се дърляхте за глупости, бре! Че бихме вестник Шок по пикантерии.

Последно промяна от Ivet на Сря Дек 13, 2006 8:22 pm, променено общо 1 път.
Let it go...
Темата ме кефи -:)
Аз съм расист но в обратния смисъл, кефят ме повече другите раси и народности отколкото наща ( съжалявам че го казвам но е така ) което не ми пречи да имам приятели, познати, гаджета и т.н. българи, напротив, кефи ме, само че давам предимство на другите народности & раси, въпрос на вкус.
А тва че българите са расисти е верно но съвсем не че само или предимно българите в Кебек или Монреал са такива, а сички българи, що? Мисля щото са ограничени ( не щото са българи а щото са расисти ).

Аз съм расист но в обратния смисъл, кефят ме повече другите раси и народности отколкото наща ( съжалявам че го казвам но е така ) което не ми пречи да имам приятели, познати, гаджета и т.н. българи, напротив, кефи ме, само че давам предимство на другите народности & раси, въпрос на вкус.
А тва че българите са расисти е верно но съвсем не че само или предимно българите в Кебек или Монреал са такива, а сички българи, що? Мисля щото са ограничени ( не щото са българи а щото са расисти ).

Мите ЧАСТ да, както има част хомо-сексуалисти сред пилотите на самолети, както има лежичари сред професорите по астро-физика, както има пушачи сред шофиорите на автобуси и така на татака.miteto написа:Ако не се лъжа, една част от тези дето пеят мантри като тази дето е на аватара тиMarginal39 написа:Кой па каза че тва е грях?canat написа:Krimon, :dent: :dent:![]()
ami as kakvo da napravia, haresva mi mesoto, mozhe da e griah , ama to kakvo ne e griah? :nenam:
![]()
![]()
А тия дето пеят мантрите и ядат и не ядат месо, въпрос на вкус, има и от двата жида, ако не можеш да намериш информация щи пратя, например будистите ( дето са най-многобройните певци на мантри щото будизма има най=много привърженици по света ) не са вегетарианци, има някои които се правят но са ги жидели да ядат месо, Буда не е бил вегетарианец.

Да бе. А скандинавците са по-големи расисти. А японците са още по-големи расисти. И т.н. и т.н. Иначе арабите не са расисти. Просто убиват с камъни жени които са изневерили на съпрузите си и пребиват с тояги жени които не са "подходящо" облечени. Обаче ние сме по-ограничени от тях ако им кажем "чаршафи" да речемMarginal39 написа:А тва че българите са расисти е верно но съвсем не че само или предимно българите в Кебек или Монреал са такива, а сички българи, що? Мисля щото са ограничени ( не щото са българи а щото са расисти ).

-
miteto написа: Добре де Марто, аз не съм живял в Англия, но от разкази на приятели не съм останал с впечатление да са много толерантна нация.......
Между другото, имам приятел който живя известно време във Финландия, та ако искаш да разбереш кво е расизъм (изразен не само в цветисти епитети в прителски разговори и по форуми), другия път заведи тъмната булка там или в Швеция, да видим колко весели ше са впечатленията
Аз пък съм живяла дълго време на всички гореизброени места. Свестните хора не са расисти. За сведение, точно финландци ме научиха на времето да приемам хората такива, каквито са, независимо от това дали са бели, черни, кафяви или розови. И досега най-близките ми приятели са финландци и англичани (включително и такива, живеещи понастоящем в Монреал). Ако си качествен човек, качествените хора те оценяват без да им прави впечатление дали си бял или черен. А мен лично другите не ме интересуват........
Па убиването на вена с камък не виждам кво му е расисткото, ти виждаш ли?miteto написа:Да бе. А скандинавците са по-големи расисти. А японците са още по-големи расисти. И т.н. и т.н. Иначе арабите не са расисти. Просто убиват с камъни жени които са изневерили на съпрузите си и пребиват с тояги жени които не са "подходящо" облечени. Обаче ние сме по-ограничени от тях ако им кажем "чаршафи" да речемMarginal39 написа:А тва че българите са расисти е верно но съвсем не че само или предимно българите в Кебек или Монреал са такива, а сички българи, що? Мисля щото са ограничени ( не щото са българи а щото са расисти ).
А що не споменеш по тоя повод табарначките които свиткат мъжете си щото така им е скимнало и никои не ги съди за тва?
Щото не знаеш за тва или щото не ти стиска?