bash maistora e veche v Montreal

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Canat,за другите не знам ,но рибарите знаят,че сутрин рано се хвърля въдицата,щото шаранчетата са още гладни и по кълват. :D :D :D
canat

Мнение от canat »

:thumbsup:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

за Европа не знам, но да дойдеш в Канада, за да упражняваш ниско квалифициран труд е абсолютно безсмислено ... няма нужда да правиш кариера, за да правиш това, за което си учил ...
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Bate, v Evropa sa xenofobi, ako ne znae6 kvo e tva pitai i 6ti preveda.
Tuka ne sa, na kebekar4etata im e mnogo interesno ot kade idvame, kva ni e kulturata, nravite i t.n.
V Evropa a specialno v GB deto ti q spomena kato ni vidqt se 1 si vijdat 4ervata ta 6e zabravi6 za nas da e dobre tam, ako ima preuspqli to te sa mnogo po-malko otkolkoto tuka na Severno Amerikanskiq kontinent.
Brat mi naprimer e profesor v universiteta v Moscow Idaho USA i toi e takyv 4ovek 4e se interesuva samo ot manoto i karierata.
Predi tva jivq i gyrbi 2-3 godini v Lethbridge Alberta Canada, v Evropa e bil samo po simpoziumi i komandirovki i ako be6e dalavera tam 6te6e da ostane 100% 6toto nego go kefi BG i bi mogyl da si hodi 4esto tam.

:beer: :beer: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

krimon написа:за Европа не знам, но да дойдеш в Канада, за да упражняваш ниско квалифициран труд е абсолютно безсмислено ... няма нужда да правиш кариера, за да правиш това, за което си учил ...
Krimon, obqsni 6to da e bezmisleno?
Da ne bi 6toto da uprajnqva6 nisko kvalificiran trud v BG e po-smisleno?
Ili nqkade drugade?
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Чета , гледам и не мога да повярвам !!! Все едно съм си в България ! Толкова умни хора си губят времето в приказки , само дето никой не казва от време навреме ХАААААААА ................ наздраааааааавеееееее!!! :beer: :beer: :beer: !!! и......т.н.
Но накратко : Лично аз избягах точно от това от България ! Без организирано общество и социално съзнание не можем да постигнем нищо в общ план . А по отношение на приемането на чужденците тук - просто нещата са много по-различни от Европа ! Имам предвид , че е много добро ! А личната реализация ???... тя е функция от доста неща - някои изброени по-горе + големината на желанието да промениш нещо !
:shock: :shock: :shock:

P.S. За повече яснота прочети внимателно еврейската поговорка по-долу !!!
Всеки прави , каквото може !
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

vnenovbg написа:Чета , гледам и не мога да повярвам !!! Все едно съм си в България ! Толкова умни хора си губят времето в приказки , само дето никой не казва от време навреме ХАААААААА ................ наздраааааааавеееееее!!! :beer: :beer: :beer: !!! и......т.н.
Но накратко : Лично аз избягах точно от това от България ! Без организирано общество и социално съзнание не можем да постигнем нищо в общ план . А по отношение на приемането на чужденците тук - просто нещата са много по-различни от Европа ! Имам предвид , че е много добро ! А личната реализация ???... тя е функция от доста неща - някои изброени по-горе + големината на желанието да промениш нещо !
:shock: :shock: :shock:

P.S. За повече яснота прочети внимателно еврейската поговорка по-долу !!!
Братчед, като те четя ми се струва че си доста млад ...
1. За кво трябва да си губим времето ако не за приказки?
2. Редовно казвам :beer: :beer: :beer: ма ти сигурно не четеш сичко.
3. Ти за кво си избягал от БГ си знаеш само ти и тва не значи че сички трябва да избягат от БГ поради същата причина.
4. Аз лично не искам да постигна НИЩО.
5. Тва за приемането е верно.
6. Нчмам НИКАКВО желание да променям квото & да било -:)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Marginal39 написа:Bate, v Evropa sa xenofobi, ako ne znae6 kvo e tva pitai i 6ti preveda.
Tuka ne sa, na kebekar4etata im e mnogo interesno ot kade idvame, kva ni e kulturata, nravite i t.n.
Че им е любопитно , любопитно им е. А дали се "кефят" на имигрантите ?

За това , че им "взимат" работните места или за това, че гласуват против независимостта на Кебек ?
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

За тва питай кебекарските кожи които разпаря чичо Том ...
bateto

Мнение от bateto »

Не си губим времето в приказки,а действаме.Това ,че пишем е за забавление и ако можем поне по някакъв начин да загубим времето на четящите. :D
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ти батето действаш ли? кога през Януари заминаваш за Испания?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено