Evala Zorke.
Ima6 MNOGO pravilen pogled vyrhu ne6tata.
Samo edin primer 6e dam, jena mi se e grijila ( predi 7 godini ) za dve ciganeta.
Ta te sa bili v priut, tq e hodela da gi pose6tava i da im nosi 6okoladi i da gi izvejda da gi razhojda i te sa q imali za maika i sa i vikali " mamo ".
Ta jena mi mi razpravq kak nqkakyv 4ovek podaril na ciganeto maratonki i to spqlo s tqh ( poznaite za6to ) i sled tri dni mu iz4eznali a edna ot lelkite ( 4ista4ka i koqto sipva hrana na decata ) iznesla tri 4ifta maratonki za v ky6ti ( i tva se slu4valo ot vreme na vreme ).
Sy6to taka u4itelkite po4nali ( spored dumite na decata ) da pravqt intrigi napr: kazvali na momi4eto, " Ako ne kaje6 kvo e napravil Valeri ( imeto na cigan4eto ) , nqma da te pusnem s Alina ( jena mi ) a 6e go pusnem nego ).
Na4i da nakajat momi4eto deto ni6to ne e napravilo da ne izliza s jena mi za da razberat kvo e napravilo mom4eto.
Ta kakto i da e, neka da pomagame koito kakto moje, se pak decata v BG imat voda na korem i bezplatno medicinsko obslujvane, vyzrastnite kvo da gi mislime, te sa si q postroili taq hubava sistema, te si jiveqt v neq.
Jivi & zdavi -:)