Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
абе не знам за вас, ама помня 80 г. с мазните кренвирши и лютеницата за обед. освен това всяка вечер беше тъмно и то доста време, та затова свършвахме у=ще още в 5 а не в 8 без двайсет.
иначе 80 си бяха гот.
за 60-те,,,,, требе да питам бащата, ама той какъв глад е прал тогава..... в софия в студентската квартирка.....
бекс, тая дълга коса може да ти оди в гей квартала.... туко виж са ти предложили..... знаеш ли? може конжуан да си намериш там.....
иначе 80 си бяха гот.
за 60-те,,,,, требе да питам бащата, ама той какъв глад е прал тогава..... в софия в студентската квартирка.....
бекс, тая дълга коса може да ти оди в гей квартала.... туко виж са ти предложили..... знаеш ли? може конжуан да си намериш там.....

ааа, nikito, недей така, конжуан от гей-квартала не ми трябва
А за осемдесетте - и на мен спомените ми стигат само до там. И вярно че беше готино, ама и аз ги свързван с режима на тока и опашките за портокали.
Така, че myha-та ако твърди още че Канада е БГ от осемдесетте, да ме светне имат ли ток вечер и за портокалите дали се редиш на опашка.
Да знам дали да тръгвам

А за осемдесетте - и на мен спомените ми стигат само до там. И вярно че беше готино, ама и аз ги свързван с режима на тока и опашките за портокали.
Така, че myha-та ако твърди още че Канада е БГ от осемдесетте, да ме светне имат ли ток вечер и за портокалите дали се редиш на опашка.
Да знам дали да тръгвам

nikito написа:Док, плаче за една шокова в дупето....Doktora написа:Муха,какво ти стана и на тебе бе ?
Какви са тия провокативни теми дето и ти взе да ги пускаш?
Док.............![]()
да идеш да му я боцнеш,,,,, кво ще кажеш,
Tova vijdam i tova kazvam, a Nikolcho ti da slyshkash po starite i nedei da davash akali ,da ne zabraviame che oshte si patnik ot BG [1 vij i togava govori]

Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Moi chovek Geeka ne go gledai toi 5 provincii smeni i oshte ne si e nameril miastotonikito написа:Муха, старо куче.... ами бъзикат те другите стари псета, та и аз младока рекох да се включа в общото виене....

A ti imash li predstava nakade si tragnal, tam ne govorili Frenski a Qebecua

Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Becks,becks написа:Аз си пускам коса и ще се избарам като Пол Маккартни от началните години на Бийтълс, че да съм актуален
ti predstava si niamash kolko si prav! Ot tazi strana na okeana (pone v US) modata e ot 60-te sred mladezhite, ta ako pricheskata e tip Beatles - niamash greshka!
Takmo sporihme sas sina, kazvam mu - Miazash mi na Beatles- ama toi ne gi poznava, kaza samo, che vsichki v u-shte imat takiva pricheski (toi e 7-mi klas)