Концерт на Radiohead

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Гост

Концерт на Radiohead

Мнение от Гост »

Хей, Ссттоо, да не забравиш да напишеш как беше купона !
Само напомням. :P А на Жан-Драпо организацията е страхотна - палатки, бира и мнооооооооооого почитатели. :P :P :P
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

'бах, как се изненадах като видях тая тема!? :?
Викам си - не съм сам на майката земя... такъв фен на Radiohead.
ама май съм сам..
Концерта беше невероятен, който е фен на Pейдиохед и не дойде, нека си прегризе краката, за останалите - няма какво да разправям... отдавна са отписани :)

Обаче нещо ме потресе... От една година съм тук, ау Цанада, и явно не мога да свикна.
Значи: Излизаме от метрото ...
уф, не ми се разправя, така ме домързя :(
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Апропо, който е фен на някоя от групите:
- Pearl Jam
- Radiohead
- ColdPlay
- Dave Matthews Band
- Red Hot Chilli Pappers
- Nirvana
и т.н. ... нека свирне!

Може би ще се видим на концерта на Dave Matthews през септември и най-вероятно сме от една

кръвна група....

Наздраве на всички, обичайте се и пускайте ВьЕФа до дупка!
Kiwi

Мнение от Kiwi »

ssttoo написа:......, който е фен на някоя от групите:
........
- ColdPlay
- ...........
- Red Hot Chilli Pappers
- Nirvana
и т.н. ... нека свирне!
Свиркам .

Последно което страшно ми допадна бе Placebo, Zwan. Особено Placebo ....... ,те просто разбиват ............

Изображение
поздрави
Последно промяна от Kiwi на Пон Фев 02, 2004 3:47 am, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

Обаче нещо ме потресе... От една година съм тук, ау Цанада, и явно не мога да свикна.
Значи: Излизаме от метрото ...
уф, не ми се разправя, така ме домързя :(

Кажи де, ще пукна от любопитство !!! Минах покрай концерта на Металика, честно казано такива тълпи от млади хора, подредени в опашка посред обедното слънце /минимум + 35 градуса на сянка/ - кротко чакащи да дойде редът им и да започне концерта след часове. Колоездихме около 3 - 4 километра покрай опашката /в дебелина 10 човека/ и си мислихме, че никога не сме виждали толкова млади хора на едно място /под 20 години/. Имаше и едни дебели полицаи - американци, разхождащи се в малките си електрически колички, вземащи и 2-те седалки, а и излизащи малко извън колата. :roll: Всичко бяха оградили, ама не можаха да ни опазят. Ние събирахме миди по камънаците и ги изненадахме в гръб, та после се разправяхме с ЦРУ-то. :P

[/quote]
Последно промяна от Гост на Пон Май 03, 2004 10:59 pm, променено общо 1 път.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ами да, точно за такава опашка става въпрос. Излизаме от метрото и правиме едно мнооого голямо кръгче, за да стигнем пак там откъдето сме тръгнали. Идеята е да няма задръстване на входа.
Странното беше, че примерно 200-300 метра вървим на 5 крачки дистанция от хората, които вече са направили кръгчето. Т.е. 5 крачки встрани и си спестил 15 минути ходене и си предредил сумати хора. Но никой не го прави! Няма полицаи, няма организатори, никой не те контролира къде ходиш. Тълпата си върви, тихо, кротко... Е, всички се усещаха, че могат да направят непозволената крачка встрани, ама на - никой не кривна.
Представям си каква би била картинката в България при подобна сиуация - излизаме от метрото и с викове, крясъци и лакти щурмуваме ("муу-а-ха-а-ха!!") входа, като си подмятаме неприлични забележки. "Ама-ха, в края на краищата аз ли съм най-балама та не мога да предредя некви си 2-3 хил. човека, та ще ма'ам като простинал кон из ливадите и ще се въртя в кръг?!"
stela
Обратна връзка:

Мнение от stela »

Hora molia razduite malko za koncerta!!!Az napravo umiram ot iad... vxrl fen na grupata sxm ot dosta vreme i napravo chovek ubivam da otida na tehen koncert. Estestveno bxlgarskij standart ne mi pozvoliava da otida dori na niakakvo centralnoevropeisko muzikalno sxbitie ,kamo li do samoto UK ili po-dalech :(
Nadejda vse pak ima :D
Smilete se i drasnete dva reda kak e proteklo meropriatieto:)
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ми какво да ти кажа - размазващо. Свириха всичко +/- 1,2 парчета от последния албум. Първите две парчета бяха първите две от въпросния Hail to the Thief, след това още няколко, пето-шесто парче беше Paranoid Android и естествно вече купона се беше развихрил с пълна сила. Там някъде започна и да се стъмва. Не че имаше някакво особено светлинно шоу или нещо такова, нали се сещаш че Рейдиохед на са такъв тип група, ама пък друго си е.
Групата звучи страхотно на живо - много странно, но докарват всички пинизи от албумите - и като свирене и като вокали. Китариста пък (тоя с перчема) направо ме разби с едно солово изпълнение с ефекта "прекъсва-ми-китарата" - нещо като в началото на последния албум!
И така - кефец и 1/2. Като контакт с публиката, май между песните само вокала веднъж сподели с див оксфордски акцент "There are flies in my bloody tea" и след още няколко парчета "Flies! Flies!" (наистина прожекторите бяха привлекли ята гадинки), а и на бисовете всички пяхме "Karma Police".
Иначе съм възхитен от монреалската публика! Само два факта - Рейдиохеад имат доста ограничено турне сега и решили да ходят само в градове, в които има харесва да свирят. Е, Монреал е от тях! И другото - на концерта на Пърл Джем, хората свириха два биса и 7 парчета на втория бис срещу само едно на концерта им в Торонто.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Изображение
Заключено