Моля попълнете своите данни самостоятелно в темата Статистика на кандидат-имигрантите.
Всички изминали пътя и тези които са още в самото начало на процедурата могат да пуснат постинг и периодично да го редактират съобразно настъпилите при тях изменения.
Моля ви да не пускате коментари в посочената тема и да се опитвате да спазвате посочения модел на описване за да има някаква хомогенност и прегледност, които да позволяват по-лесно да се ориентира човек при търсенето и намирането на информация.
Ако имате забележки и критики към посочения модел, напишети ги тук.
Не се оставяйте на мързела и пишете в темата. Добре е не само когато получаваш информация ,но и когато даваш такава. :idea:
====================================
***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006*** 49
изпратени документи в букурещ на 23 август
получени баркодове днес след три мейла до букурещ последният от вчера в който ме уведомиха че имат много работа и ако до 4 седмици не ги получа да им пиша пак.
интересното е че дойдоха на домашния адрес въпреки изричното ми желание да получавам кореспонденция в пощенска кутия.
Ние минахме интервюто успешно юни 2005 декември имахме одобрени медицински.Януари 2006 ни поискаха съртификати от RCMP за съдимост , февруари бяхме на второ/федерално/ интервю в Букурещ и от тогава само си чакаме.Вече два пъти им пускаме запитване и все едно и също-досието Ви е при виза офоцера, когато са готови проверкте ще се свържеме с Вас. Е, да де обаче на 25.12. ще ни изтекат медицинските.
Много хубава тема. И аз се чудех защо няма все още такава ))
Ние си подадохме документите за Букурещ на 10.11, след успешно интервю на 24.10.
Може да се подредят съфорумците пак по ред на дати на изпращане на документите (както беше темата с интервютата първа и втора сесия), за да проследим на кой за колко време се предвижва напред процедурата и какъв период е минал индивидуално за всеки един между подадени втори документи - бар кодове - медицински - ок - визи )
Ако мога с нещо да помогна по подреждането на данните, можете да разчитате на мен.
Ние по разбираеми причини ще започнем с интервюто от 12.10/за нас беше 2-ра среща с мадам Орнер/.Пратени документи до Букурещ-на 31.10.Използвахме SPEEDY и няколко дни по-късно ми се обадиха от куриерската фирма,че на 02.11 са получени в Канадското посолство от...и следваше име,което не си направих труда да запомня!Засега е това,Дай Боже,всичко да се случва и получава в нормални срокове!Търпение и късмет на всички!
Ние си пратихме документите на 16.11.2006 до Букурещ и сега си чакаме обратната разписка.Знаем че е рано, но по прицип горе- долу кога трабва да очакваме баркодове и формулярите за медицинските /февруари , март/?
Ето и нас!!!
Пуснати документи за Букурещ на 02.11.06
На 13.11.06 се върна обратната разписка и сега чакаме.....
Успех на всички и много се радваме за вас!!!
Ние изпратихме документите на 16.11.2006 с куриер. Но сега нищо не ми е ясно какви баркодове се получават и за какво се използват? Не може ли някой да ми каже каво им пишете на посолството?