che mnogo vreme si se pitala .da mi beshe v raiona ,da te zakaram li chno na letishtetoneda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
V kraia na meseca se pribiram okonchatelno v Bg i ne mislia che niakoga che shte mi se priiska da se vyrna otnovo.
Chovek triabva da opita za da razbere koe e nai dobroto.
Opitaite i uspeh!
Сбогом на илюзиите ...(2)
Сбогом на илюзиите ...(2)
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341
THE LAST LINE OF DEFENSE
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi...
Maleeeee .... 3g ti triabvashe da reshish da se varnesh v BGneda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
V kraia na meseca se pribiram okonchatelno v Bg i ne mislia che niakoga che shte mi se priiska da se vyrna otnovo.
Opitaite i uspeh!

ami аз на ден по 3 пъти съм се питал, ама след 3-тата година се водиш интергриран и рязко започва да ти харесва, особено кат почнеш повече пари да изкарваш или поне се очертава ясна перспектива за богато пенсионирване в БГ в стил Батето. Аре че Иветката ще ме обяви и мен кат Хулбой за сребролюбецneda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
!

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Да ти кажа ли кой е следващия етап? Започваш да си мечтаеш именно пенсия и старост да си прекараш тук и никъде другаде. Хайде като се запознаеш малко с житие-битие на местен пенсионер, ще си поговорим пак за перспективите на батето.ami аз на ден по 3 пъти съм се питал, ама след 3-тата година се водиш интергриран и рязко започва да ти харесва, особено кат почнеш повече пари да изкарваш или поне се очертава ясна перспектива за богато пенсионирване в БГ в стил Батето. Аре че Иветката ще ме обяви и мен кат Хулбой за сребролюбец

А къде е началото на темата ? Не е честно така, не може постоянно да следим форума и сега като в небрано лозе с тези отрезки 
Защо са тези илюзии, какви са по-точно

Защо са тези илюзии, какви са по-точно

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Re: Сбогом на илюзиите ...(2)
Брей, много сте услужливи.JoroF написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341
che mnogo vreme si se pitala .da mi beshe v raiona ,da te zakaram li chno na letishtetoneda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
Opitaite i uspeh!

Жоро, аз утре трябва да ходя на пазар. Ще ме закараш ли? В района съм ти.

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Re: Hi...
Evala Lenin, az li4no poznavam mnogo takiva, vyrnaha se i byrzo im se izpariha iliuziite, razbira se ima i mnogo deto si ostanaha v BG.rorcho написа:Maleeeee .... 3g ti triabvashe da reshish da se varnesh v BGneda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
Opitaite i uspeh!![]()
![]()
tova e tragikomichno
Bih kazal, che kogato prestignesh v BG moje da ti e dostatachno 3 chasa da reshish da se varnesh pak v Montreal, no tova shte go razberesh v posledstvie
Tva si4ko ima ob6to s hubavata imigracionna politika na QC, hodqt tam po selata i malkite gradove da omaivat horata kolko e hubavo tuk i kvi neograni4eni vyzmojnosti ima a na sofiqncite im otkazvat imigracionni vizi ( qvno nqkoq ofca ot ministerstvo na imigraciqta e s4ela 4e ne e 4estno sofiqnci da sa nai otvoreni i trqbva da se dade predimstvo na drugite - dori i te da ne sa mnogo sigurni 4e iskat da se ustanovqt v QC - Canada ).
Ot druga strana kato broqt diplomite za vi6e obrazovanie, horata vednaga si mislqt 4e 6te rabotqt tva deto go pi6e v diplomata no UVI, tuk ne davat.

Re: Сбогом на илюзиите ...(2)
zashto da ne te zakaram ,nali triabva dasi pomagame ,prati mi na LS kade da doida .ama da ne se otkajesh.Joana написа:Брей, много сте услужливи.JoroF написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341
Opitaite i uspeh!![]()
Жоро, аз утре трябва да ходя на пазар. Ще ме закараш ли? В района съм ти.![]()
![]()
![]()
Чаровни усмивки,
Joana
THE LAST LINE OF DEFENSE
Благодаря ти, Жоро. Но току що хапнах. Наздраве! 
Това исках да кажа и аз - работата е да си помагаме, докато сме в Канада. За такси до летището все ще се намерят кинти. А и всеки има право на собствена преценка и решение, което не бива автоматично да води до протести от страна на останалите, нямащи нищо общо с живота му.
Чаровни усмивки,
Joana

Това исках да кажа и аз - работата е да си помагаме, докато сме в Канада. За такси до летището все ще се намерят кинти. А и всеки има право на собствена преценка и решение, което не бива автоматично да води до протести от страна на останалите, нямащи нищо общо с живота му.

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк