Сбогом на илюзиите ...(2)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
JoroF

Сбогом на илюзиите ...(2)

Мнение от JoroF »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341

neda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
V kraia na meseca se pribiram okonchatelno v Bg i ne mislia che niakoga che shte mi se priiska da se vyrna otnovo.
Chovek triabva da opita za da razbere koe e nai dobroto.
Opitaite i uspeh!
che mnogo vreme si se pitala .da mi beshe v raiona ,da te zakaram li chno na letishteto
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi...

Мнение от rorcho »

neda написа:Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
V kraia na meseca se pribiram okonchatelno v Bg i ne mislia che niakoga che shte mi se priiska da se vyrna otnovo.
Opitaite i uspeh!
Maleeeee .... 3g ti triabvashe da reshish da se varnesh v BG :rotfl: :lol: :rotfl: tova e tragikomichno :lol: Bih kazal, che kogato prestignesh v BG moje da ti e dostatachno 3 chasa da reshish da se varnesh pak v Montreal, no tova shte go razberesh v posledstvie 8)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

!
ami аз на ден по 3 пъти съм се питал, ама след 3-тата година се водиш интергриран и рязко започва да ти харесва, особено кат почнеш повече пари да изкарваш или поне се очертава ясна перспектива за богато пенсионирване в БГ в стил Батето. Аре че Иветката ще ме обяви и мен кат Хулбой за сребролюбец 8)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Нема, бе. :P Колко остана до пенсия? :dent:
Let it go...
Joy

Мнение от Joy »

ami аз на ден по 3 пъти съм се питал, ама след 3-тата година се водиш интергриран и рязко започва да ти харесва, особено кат почнеш повече пари да изкарваш или поне се очертава ясна перспектива за богато пенсионирване в БГ в стил Батето. Аре че Иветката ще ме обяви и мен кат Хулбой за сребролюбец
Да ти кажа ли кой е следващия етап? Започваш да си мечтаеш именно пенсия и старост да си прекараш тук и никъде другаде. Хайде като се запознаеш малко с житие-битие на местен пенсионер, ще си поговорим пак за перспективите на батето. :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

А къде е началото на темата ? Не е честно така, не може постоянно да следим форума и сега като в небрано лозе с тези отрезки :(

Защо са тези илюзии, какви са по-точно :roll:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Joana

Re: Сбогом на илюзиите ...(2)

Мнение от Joana »

JoroF написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341

Opitaite i uspeh!
che mnogo vreme si se pitala .da mi beshe v raiona ,da te zakaram li chno na letishteto
Брей, много сте услужливи. :shock:
Жоро, аз утре трябва да ходя на пазар. Ще ме закараш ли? В района съм ти. :wink: :lol: :beer:

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

krimon написа:А къде е началото на темата ? Не е честно така, не може постоянно да следим форума и сега като в небрано лозе с тези отрезки :(

Защо са тези илюзии, какви са по-точно :roll:
Pravilno, kade e?
:beer: :beer: :beer:
Marginal39

Re: Hi...

Мнение от Marginal39 »

rorcho написа:
Opitaite i uspeh!
Maleeeee .... 3g ti triabvashe da reshish da se varnesh v BG :rotfl: :lol: :rotfl: tova e tragikomichno :lol: Bih kazal, che kogato prestignesh v BG moje da ti e dostatachno 3 chasa da reshish da se varnesh pak v Montreal, no tova shte go razberesh v posledstvie 8)
Evala Lenin, az li4no poznavam mnogo takiva, vyrnaha se i byrzo im se izpariha iliuziite, razbira se ima i mnogo deto si ostanaha v BG.
Tva si4ko ima ob6to s hubavata imigracionna politika na QC, hodqt tam po selata i malkite gradove da omaivat horata kolko e hubavo tuk i kvi neograni4eni vyzmojnosti ima a na sofiqncite im otkazvat imigracionni vizi ( qvno nqkoq ofca ot ministerstvo na imigraciqta e s4ela 4e ne e 4estno sofiqnci da sa nai otvoreni i trqbva da se dade predimstvo na drugite - dori i te da ne sa mnogo sigurni 4e iskat da se ustanovqt v QC - Canada ).
Ot druga strana kato broqt diplomite za vi6e obrazovanie, horata vednaga si mislqt 4e 6te rabotqt tva deto go pi6e v diplomata no UVI, tuk ne davat.
Stoni

Мнение от Stoni »

Davat Margi, davat vsi4ko no sa go zaka4ili visoko ta Krokohienikus da ne go zarqfa predi da se nau4il da se kateri 8) :beer: :beer: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Stoni написа:Davat Margi, davat vsi4ko no sa go zaka4ili visoko ta Krokohienikus da ne go zarqfa predi da se nau4il da se kateri 8) :beer: :beer: :beer:
Kvo davat, imigracionni vizi na sofiqnci li ???
Аватар
JoroF

Re: Сбогом на илюзиите ...(2)

Мнение от JoroF »

Joana написа:
JoroF написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23341

Opitaite i uspeh!
Брей, много сте услужливи. :shock:
Жоро, аз утре трябва да ходя на пазар. Ще ме закараш ли? В района съм ти. :wink: :lol: :beer:

Чаровни усмивки,
Joana
zashto da ne te zakaram ,nali triabva dasi pomagame ,prati mi na LS kade da doida .ama da ne se otkajesh.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Благодаря ти, Жоро. Но току що хапнах. Наздраве! :beer:
Това исках да кажа и аз - работата е да си помагаме, докато сме в Канада. За такси до летището все ще се намерят кинти. А и всеки има право на собствена преценка и решение, което не бива автоматично да води до протести от страна на останалите, нямащи нищо общо с живота му. :wink: :lol: :shock:

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Stoni написа:Davat Margi, davat vsi4ko no sa go zaka4ili visoko ta Krokohienikus da ne go zarqfa predi da se nau4il da se kateri 8) :beer: :beer: :beer:
Така , така ! Закачили са го високо за Кракохиеникус ( като по-нисша твар ) и много нисичко за Кебекохиеникус (като по-висша твар ) :lol:
Заключено