как да представя докуемнт за отслужена военна служба?
как да представя докуемнт за отслужена военна служба?
В документите за квебек искат да покажеш военна книжка или нещо от сорта, което така и не разбрах в какъв формат трябва да е? Обяснете ми тези, които сте минали по skileld worker процедурата, кой документ сте им предоставили като доказателство?Благодаря 

When you're happy, the whole world is home!
- Independent
Превод на военната книжка. Ма ти не си ли момиченце?
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
алкапон е прав. документа не се изисква. само на интервюто го носете, ако решат да проверят нещо. също подгответе си въпросите какво сте правили в казармата, защото и това може да питат. не че ви проучват, а ви проверяват нивото на френския по този начин.alkaponbg написа:Никой не ти иска задължително военна книжка, стига сте си слагали сами прагове, които да катерите
Да, момиченце съм
, но питам за документите на съпруга си, които трябва да приложа (аз съм principal applicant). Та и аз така си мислех, че усложнявам нещата, но въпреки това си направих и легализация на документите и си извадихмe и свидетелства за съдимост, които май за квебек няма да ни трябват в края на краищата
Ok, тогава ще тъсим веонната му книжка и ще направим превод за вс. случай, но той не знае френски добре
Благодаря за отговорите!

Благодаря за отговорите!

When you're happy, the whole world is home!
Нито легализацията на документите, нито свидетелство за съдимост се изискват. При уволнението от казармата всяко поделение издава удостоверение, където е записано колко време си служил и целта му е да се установи трудовия ти стаж. Поне по мое време ги издаваха. Та ако мъжа ти има подобно нещо, може да го пратите.msbilt написа:Да, момиченце съм, но питам за документите на съпруга си, които трябва да приложа (аз съм principal applicant). Та и аз така си мислех, че усложнявам нещата, но въпреки това си направих и легализация на документите и си извадихмe и свидетелства за съдимост, които май за квебек няма да ни трябват в края на краищата
Ok, тогава ще тъсим веонната му книжка и ще направим превод за вс. случай, но той не знае френски добре
![]()
Благодаря за отговорите!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел