как да представя докуемнт за отслужена военна служба?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
msbilt
Обратна връзка:

как да представя докуемнт за отслужена военна служба?

Мнение от msbilt »

В документите за квебек искат да покажеш военна книжка или нещо от сорта, което така и не разбрах в какъв формат трябва да е? Обяснете ми тези, които сте минали по skileld worker процедурата, кой документ сте им предоставили като доказателство?Благодаря :)
When you're happy, the whole world is home!
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Превод на военната книжка. Ма ти не си ли момиченце?
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Никой не ти иска задължително военна книжка, стига сте си слагали сами прагове, които да катерите :wink:
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
nikito

Мнение от nikito »

alkaponbg написа:Никой не ти иска задължително военна книжка, стига сте си слагали сами прагове, които да катерите :wink:
алкапон е прав. документа не се изисква. само на интервюто го носете, ако решат да проверят нещо. също подгответе си въпросите какво сте правили в казармата, защото и това може да питат. не че ви проучват, а ви проверяват нивото на френския по този начин.
nikito

Мнение от nikito »

Independent написа:Ама ти не си ли момиченце?
момиченце, кокиченце....... :lol:
Аватар
msbilt
Обратна връзка:

Мнение от msbilt »

Да, момиченце съм :) , но питам за документите на съпруга си, които трябва да приложа (аз съм principal applicant). Та и аз така си мислех, че усложнявам нещата, но въпреки това си направих и легализация на документите и си извадихмe и свидетелства за съдимост, които май за квебек няма да ни трябват в края на краищата :roll: Ok, тогава ще тъсим веонната му книжка и ще направим превод за вс. случай, но той не знае френски добре :(
Благодаря за отговорите! :wink:
When you're happy, the whole world is home!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

msbilt написа:Да, момиченце съм :) , но питам за документите на съпруга си, които трябва да приложа (аз съм principal applicant). Та и аз така си мислех, че усложнявам нещата, но въпреки това си направих и легализация на документите и си извадихмe и свидетелства за съдимост, които май за квебек няма да ни трябват в края на краищата :roll: Ok, тогава ще тъсим веонната му книжка и ще направим превод за вс. случай, но той не знае френски добре :(
Благодаря за отговорите! :wink:
Нито легализацията на документите, нито свидетелство за съдимост се изискват. При уволнението от казармата всяко поделение издава удостоверение, където е записано колко време си служил и целта му е да се установи трудовия ти стаж. Поне по мое време ги издаваха. Та ако мъжа ти има подобно нещо, може да го пратите.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено