Отказваме се да кандидатстваме за емиграция.С огорчение ще напусна този форум и прекрасните хора .
Причините за нашето реално отчаяние са:
1.Години-40
2.Инжинери Електроника и автоматика-вече не сме сред търсените професии
3.Трудов стаж в телекомуникации-15 години
4.Едно дете
5.Евентуално да се помъчим да научим френски за близки до максимума точки
6.Остана само силната мотивация и желание за емиграция в Квебек
Пожелавам искренно на всички от вас успехите да са вашите реализирани мечти.
Nedei taka ot4aivashto da gledash na neshtata, posledno kato si pravih online-testa zabelqzah, 4e dosta sa zanijili kriteriite. Na tqh im trqbvat hora, pone taka mislq, ina4e za kakvo shte idvat vsqka godina v BG da agitirat vsi4ko jivo da kandidatstva za Quebek. Da ste 4uli nqkoq darjava v Evropa da ima podobna praktika?
ми имат едно дете хората..2 точки носи, отчитат си го..
не знам какво да ви кажа, ние хванахме последния влак, но след някой друг ден, може да се окаже, че сме слезли от него..има европейски съюз все пак..и федерална процедура..поинтересувайте се, дали ако подадете до края на годината документите могат да ви ги прегледат по старата процедура. направете запитване директно по майла, няма лошо..успех
natalinik написа:Отказваме се да кандидатстваме за емиграция.С огорчение ще напусна този форум и прекрасните хора .
1.Години-40
4.Едно дете
с тези профессии в БГ ще си имате супер работа, защото тук докато ги приравните ще ви се завие свят. не съжалявайте
natalinik написа:Отказваме се да кандидатстваме за емиграция.С огорчение ще напусна този форум и прекрасните хора .
1.Години-40
4.Едно дете
Браво!!!С тази квалификация и трудов стаж се огледай след 01.01.2007 за нещо из Европата.Няма начин да няма.Ще си спестиш една торба пари и няма да доказваш,че нямаш сестра(евала,Бате)
BALGARI , POMOGNETE NA BG - EMIGRIRAITE :smokin: :dogrun: :smokin:
Ne se davai ! Spored men si struva da kandidatstvate za FEDERALNATA CHAST! Procedurata ia sakratiha na MAX 2 godini ! Taka che si struva da probvate, ako ne se laja dosta hora nad 40 godishna vazrast kandidatstvat i gi odobriavat, lichno az poznavam semeistvo koeto predi 6 mesecda otidoha v TORONTO i sa na 46g. vazrast ! No ne znam dali i federalnata chast da e promenila neshto spriamo emigrantskata si politika
Guinness написа:Браво!!!С тази квалификация и трудов стаж се огледай след 01.01.2007 за нещо из Европата.Няма начин да няма.Ще си спестиш една торба пари и няма да доказваш,че нямаш сестра(евала,Бате)
Аха, те да знаеш в Европа са хванали по 2 метли и размитат за нас. От сега са наточили балтията.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Tuk za opit pari wzimat, taka che naj-dobre sednete i razgledajte dobre criteriite i precenete dali ima smisyl da podawate. Po nowiq zakon za Federalnata chast trqbwa da dokajete, che wladeete dobre english, nared s drugite iziskwaniq za obrazowanie profesiq i t.n.
Nqmam predstawa kak se dwijat weche srokowete, no do Kraq na minalata godina bqha okolo 5 GODINI. Mojete da doidete w Canada i na po-wisoka wyzrast, no adaptiraneto shte Wi e trudno.
Uspeh i mislete trezwo.
Не се отказвайте сами, докато наистина не получите отказ от тях.
Още повече ако вече сте похарчили пари за начинанието.
И ДОК, винаги има смисъл да се махнеш от една мафиотска, просташка, ориенталска и т.н. държава. Най-вече ако искаш да спасиш детето си!!!
Ot 3 godini jiveia v Montréal i vseki boji den se pitam kakvo pravia tuk.
V kraia na meseca se pribiram okonchatelno v Bg i ne mislia che niakoga che shte mi se priiska da se vyrna otnovo.
Chovek triabva da opita za da razbere koe e nai dobroto.
Opitaite i uspeh!
natalinik абе хора не се отказвайте, аз /средно/ със съпругата ми /межд. отношения/ без стаж, но стаж със език, че минахме при мадам Орне, а пък Вие ....?
neda, върни се в Бг-то за да разбереш, че трябва да се върнеш в Мтр-то пак.