EN BREF
-
няма да търся темите, които съм имала предвид нито сайтовете за даване на апартаменти под наем, всеки е свободен да си преценява сам за себе си, и като гледам щастливото семейство едно и също пита вече няколко пъти..нервна съм като пред интервю...май ще се "зазимя" за няколко дни, че ще се окаже, че няма да има с кой да си пием ракията в монреалско...ivanko13 написа:
Миленче, ти сякаш се обиди.
И да не се сърдиш ей![]()
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
с теб е ясно...
теб ще те хареса със сигурност...
лъки фемили, вижте сега, не е нужно и банкова референция и пазарна оценка едновременно..ако имате пари и мислите да не си продавате апартамента, по-хубаво е само банкова референция да покажете..сумата я уточнихме с Ванчо, да не е под минимума и по ваша преценка, това е...

теб ще те хареса със сигурност...
лъки фемили, вижте сега, не е нужно и банкова референция и пазарна оценка едновременно..ако имате пари и мислите да не си продавате апартамента, по-хубаво е само банкова референция да покажете..сумата я уточнихме с Ванчо, да не е под минимума и по ваша преценка, това е...
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
-
-
Смотаното в цялата работа е,че и в момента имаме хубава работа,дом,кола....всичко заради което залагаме спокойствието си са децата-не желаем да растат в стресирания климат на сивото ежедневие. Искаме да имат възможността да растат и учат в среда с по-големи възможности. И ако това ни кара да питаме (някой път се получава и мъжът ми да се повтори в питанията си), ще продължа да го правя до момента в който съм 100 % сигурна,че сме готови на този етап с първите документи. До тогава ще се "борим" с ревливите си родители,ще крием от завистливи съседи и колеги,ще се радваме на успехите на съфорумците и ще се моля един ден да не пиша и аз във форума,че са ми писнали едни и същи тъпи въпроси.
За пиенето на ракия не се притеснявай, за такива мероприятия най-лесно се намират хораMilenka написа:..нервна съм като пред интервю...май ще се "зазимя" за няколко дни, че ще се окаже, че няма да има с кой да си пием ракията в монреалско...

Успех на интервюто!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел