Renseignements additionnels sur la famille - speshno
Renseignements additionnels sur la famille - speshno
Как се попълва Renseignements additionnels sur la famille от придружаващия - съпруга. Освен че попълва данните на своите родители, дете и брат/сестра, къде трябва да напише името си - в графа demandeur или Epoux? Моето име(като водещ) трябва ли да фигурира в неговия Renseignements additionnels sur la famille и къде? Моля за спешен отговор
И ние сме на тази вълна.
Според мен demandeur е всеки от кандидатите - съпругът и съпругата, независимо кой е водещият. Иначе нямаше да има смисъл да се попълва и от 2-та.
На Demandeur аз си попълних името на единия формуляр, а на другия - мъжа ми, всеки си писа сам за себе си инфо за родителите си, братя сестри. Като epoux аз писах иметната на мъжа ми, а той - моите. Не забравяйте да си напишете имената и на кирилица.
Успех с попълването
)
Според мен demandeur е всеки от кандидатите - съпругът и съпругата, независимо кой е водещият. Иначе нямаше да има смисъл да се попълва и от 2-та.
На Demandeur аз си попълних името на единия формуляр, а на другия - мъжа ми, всеки си писа сам за себе си инфо за родителите си, братя сестри. Като epoux аз писах иметната на мъжа ми, а той - моите. Не забравяйте да си напишете имената и на кирилица.
Успех с попълването

-
- Helena
не е за Виена.lucky_family написа:Това за документите за Виена ли е?
Хей, Лъки фемили, май някъде бяхте писали, че някой от вас владее доста добре един от официалните езици в Канада. Защо не направихте опит да прочетете инфото на официалния сайт. Разбира се, тук хората са добронамерени и ще ви отговорят, ама все пак?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
mice е дала вярното обяснение на нещата.
Въпросният формуляр се попълва от всеки един от двамата кандидати в ролята на "demandeur", а другият се вписва като съпруг (фактически съжител). Тук няма никакво значение кой е водещият и кой - придружаващия кандидат.
По такъв начин имената и на двамата съпрузи ще присъстват и в двата формуляра но с разменени места, сведенията за децата от съвместния им брак ще са напълно идентични, а тези - за родителите, братята и сестрите ще са естествено напълно различни, конкретно за всеки един от двамата.
Въпросният формуляр се попълва от всеки един от двамата кандидати в ролята на "demandeur", а другият се вписва като съпруг (фактически съжител). Тук няма никакво значение кой е водещият и кой - придружаващия кандидат.
По такъв начин имената и на двамата съпрузи ще присъстват и в двата формуляра но с разменени места, сведенията за децата от съвместния им брак ще са напълно идентични, а тези - за родителите, братята и сестрите ще са естествено напълно различни, конкретно за всеки един от двамата.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!