ТАКСИ КАМ БУКУРЕЩТ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paco70

ТАКСИ КАМ БУКУРЕЩТ

Мнение от paco70 »

МОЛЯ ВИ КАКВИ СА ТАКСИТЕ ЗА СЕМЕИСТВО С 1-НО ДЕТЕ ?
БЛАГОДАРЯВИ ПРЕДВАЛИТЕЛНО :lol:
nikito

Мнение от nikito »

ако говориш за таксите след интервюто за букурещ ето линка:
http://geo.international.gc.ca/canada-e ... guages.pdf
иначе са 495 за възрастен и 135 за дете до 18 г.
сумата е в щатски долари.
paco70

Мнение от paco70 »

Никито Благодаря ти много. :lol:
Mutsi

Renseignements additionnels sur la famille - SPESHNO

Мнение от Mutsi »

Как се попълва Renseignements additionnels sur la famille от придружаващия - съпруга. Освен че попълва данните на своите родители, дете и брат/сестра, къде трябва да напише името си - в графа demandeur или Epoux? Моето име(като водещ) трябва ли да фигурира в неговия Renseignements additionnels sur la famille и къде? Моля за спешен отговор
VALE

ТАКСИ КАМ БУКУРЕЩТ

Мнение от VALE »

Zdrasti Pazo!V edin grad sme i ne mojem da se vidim :lol: Za taksite-otivate v Union bank i kazvate, 4e 6te pla6tate za zavejdane na dossier v Bucarest , a te zanaqt kakvo da pravqt.Za vazrasten e 495$+2$ za prevoda.Za deteto e po-evtino, no ne znam kolko!Uspeh :P
ninaLILA

Мнение от ninaLILA »

po povod za,,renseigment additionels,, stryva mi se -demandeur-e tozi koito popalva documenta nezavisimo dali e glaven ili ne,tai kato toi pishe za svorto semeistvo-zena ,dete,maika ,bashta,az sashto imam vapros-sectora,,etat civil,,-za deteto kakvo se pishe-etudiante ili s.o ,zashtoto az go razbiram kato-zenen/nezenen/-grazdansko sastoyanie.
Заключено