Имам син, който завършва 5-ти секондер и живо ме интересува мнението Ви за Сежепите в Монреал ползващи се с добро име и предлагащи предуниверситетски Science програми. Също така би ми било интересно какво ще ме посъветвате отностно езика. Има различни мнения дали да бъде с преподаване на френски или английски. Какви според вас са предимствата и/или недостатъците на единия или другия избор.
Благодаря!
кои са добрите СEGEP-и в Монреал
кои са добрите СEGEP-и в Монреал
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
- Roza
Zdrasti коце,
Az uchih v Cégep du Vieux Montréal i imam mnogo dobri vpechatlenia ot materialna baza i kachestvo na prepodavaneto. Uchitelite mi biaha mnogo vziskatelni i nauchih naistina mnogo. Haresvashe mi i tova, che uchilishteto e na dve krachki ot
Berri-UQAM
Az uchih v Cégep du Vieux Montréal i imam mnogo dobri vpechatlenia ot materialna baza i kachestvo na prepodavaneto. Uchitelite mi biaha mnogo vziskatelni i nauchih naistina mnogo. Haresvashe mi i tova, che uchilishteto e na dve krachki ot
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Ami predimstvoto na anglijskite kolegi e che deteto shte nauchi dobre i anglijski
Osobeno ako e zavarshilo frenska gimnazija. Vednazh govorih s edin prepodavatel ot Dowson, ama ne kato klient a v neformalna obstanovka i mu zadadoh tvoja vapros, ama za anglijskite kolezhi samo. Objasni mi che Vanier bil malko s malko po-dobro ime v socialnite nauki, a Dowson malko po-dobre v prirodnite nauki, no che razlikata ne bila goljama. Za moeto teenager-che obache reshavashtija faktor beshe centralnoto mestopolozhenie na edinija
Tova negovoto (na prepodavatelja) e subektivno mnenie, lichno spored men njama goljamo znachenie koj koleg shte se izbere, navjakade shte gi podgotvjat za universiteta.