Zdravejte.Naj posle do4akaxme vizite.Uraaa.Tova naistina si e edno dalgo i ma4itelno 4akane no pone si zaslugava.Iskam da pogelaia na ostanalite kandidati da ne se ot4ajvat i da imat pove4e tarpenie.I nakraia iskam da zadam edin vapos.Nie s mojata priatelka sme kandidatstvali za Frenska kanada dali shte ima problem ako otidem v Toronto. [/b]
Поздравления!!! Да се устроите благоприятно в Канада и то там, където ви харесва най-много!!!
Доколкото съм чела информацията от форума не би трябвало да е проблем да се установите в Торонто, но някой друг ще ви даде повече инфо.
Може ли да напишете кога сте правили медицински, интервю ....
HVP написа:Zdravejte.Naj posle do4akaxme vizite.Uraaa.Tova naistina si e edno dalgo i ma4itelno 4akane no pone si zaslugava.Iskam da pogelaia na ostanalite kandidati da ne se ot4ajvat i da imat pove4e tarpenie.I nakraia iskam da zadam edin vapos.Nie s mojata priatelka sme kandidatstvali za Frenska kanada dali shte ima problem ako otidem v Toronto. [/b]
Niama nikakav problem s Toronto.......i nie sme taka - daje moje zaedno da patuvame.....he he ..... imame rezervacia za 29 mart pri Malev.
Gez