Канада приема повече имигранти през 2007 г.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=958848

Дават пари за езикови курсове; агенция ще оценява и признава дипломи от чужбина
01.11.2006

Снимка sevennine.netКанада ще приеме между 240 000 и 265 000 имигранти през 2007 г. Това съобщи министерство на гражданството и имиграцията на страната.

За тази година е предвидено в Канада да се установят между 225 000 и 255 000 имигранти.

В годишния правителствен доклад за имиграционната политика пише, че през първите шест месеца на 2006 г. вече са приети около 123 000 души. Това били 55% от предвидения брой.

Подборът на имигрантите се извършва измежду 800 000 молби, които се подават всяка година.

Правителството ще отдели допълнителни 307 млн. канадски долара (273 млн. щатски) в помощ на интегрирането на новите имигранти.

Сумата ще отиде за езикови курсове и за финансиране на държавна агенция за оценяване и признаване на дипломи от чужбина.

От столицата Отава съобщиха, че ще разрешат на чуждестранните студенти да заемат всякакви длъжности по време на следването си, предаде Франс прес.

Досега те имаха право да работят само на територията на университета, в който учат.

Имиграцията е основният фактор на демографски растеж на Канада, чието население е малко над 32 млн. души.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Canada 6te zabravq se pove4e & pove4e za imigranti 6toto e mnogo otvorena.
Vij ako po4nat da davat pari4na premiq o6te sled kato noviq imigrant kacne na kanadska teritoriq moje i da se uveli4at imigrantite, ina4e samo stoi ta gledai ...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Marginal39 написа:...
Vij ako po4nat da davat pari4na premiq o6te sled kato noviq imigrant kacne na kanadska teritoriq moje i da se uveli4at imigrantite, ina4e samo stoi ta gledai ...
Ami te i sega si ja dawat premiata, ama jawno niakoj indiwidi ne mogat da ja oceniat

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Ква премия дават?
:shock:
К**а му Янко дават!
Що ли аз не знам?
И отговор не ща!
Док.........
TROUBLEMAKER
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Mark написа:
Marginal39 написа:...
Ami te i sega si ja dawat premiata, ama jawno niakoj indiwidi ne mogat da ja oceniat
Tva deto go davat e malko iskah da kaja.
A i ne vijdam kvo ima da mu se ocenqva, tuka ni pla6tat za da ni tormozqt samo 4e na mene mi se struva 4e ne e dostaty4no, logi4no poglednato v na4aloto mi se struva6e 4e e dostaty4no samo 4e ne me bqha tormozili tolkova mnogo, ta sa ne mi e dostaty4no ma 6e gi napravime da cakat dostaty6no, se pak sqko udovolstvie se zapla6ta, ako nqkoi hitrec go e zabravil tva 6te mu byde napomneno -:)
Аватар
myha

Мнение от myha »

Doktora написа:Ква премия дават?
К**а му Янко дават!
Що ли аз не знам?
И отговор не ща!
Док.........

Dok kato ne ti haresva Canada zashto visish tyka ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

myha написа:
К**а му Янко дават!
Що ли аз не знам?
И отговор не ща!
Док.........

Do kolkoto raqzbrah toi e v BG ...
bateto

Мнение от bateto »

Ne znam to4nata cifra kolko hora Kanada priema na godina i kolko q napuskat,no hubavoto i e ,4e na parkinga pred Cosco ima mesto za vsi4ki ni. :D
Аватар
myha

Мнение от myha »

Marginal39 написа:
myha написа:
К**а му Янко дават!
Що ли аз не знам?
И отговор не ща!
Док.........

Do kolkoto raqzbrah toi e v BG ...
za foryma stavashe vapros
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

bateto написа:Ne znam to4nata cifra kolko hora Kanada priema na godina i kolko q napuskat,no hubavoto i e ,4e na parkinga pred Cosco ima mesto za vsi4ki ni. :D
Da, kefi me ...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bateto написа:Ne znam to4nata cifra kolko hora Kanada priema na godina i kolko q napuskat,no hubavoto i e ,4e na parkinga pred Cosco ima mesto za vsi4ki ni. :D
wse o6te ... dobre, 4e ne premahwat 4lenskia wnos, togawa ela i gledai dali 6te ima miasto :"))

Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Mark написа:
wse o6te ... dobre, 4e ne premahwat 4lenskia wnos, togawa ela i gledai dali 6te ima miasto :"))
A, nqma da ima mqsto, tiq tuka hodqt po Sears, La Baie i ne znam si kvi o6te magazini deto se reklamirat za razlika ot Costco deto ne se ...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Marginal39 написа:
Mark написа:
A, nqma da ima mqsto, tiq tuka hodqt po Sears, La Baie i ne znam si kvi o6te magazini deto se reklamirat za razlika ot Costco deto ne se ...
Те по TV рекламират неща, за които няма достъчно клиенти. Реклама на Dollarama не съм запомнил от TV :"))

Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Mark написа:
Marginal39 написа:
Mark написа:
Те по TV рекламират неща, за които няма достъчно клиенти. Реклама на Dollarama не съм запомнил от TV :"))
Ti pa dollarama sravni s Costco, Costco ima 4lenstvo koeto se pla6ta i za koeto kato 4ue 4e struva 55$ seki skysan prosqk koito pazaruva v Dollarama zabravq momentalno, osven tva Costco na teritoriqta na Montreal ( 1 500 000 naselenie ) ima samo dve a Dollarami moje bi 200.
Заключено