zdrtaveite,poneje ni o4akva intervu pokazvate li oferti za rabota i otkade se snabdjvate s takiva?ako ima zna4enie stava vapros za med.sestra i u4itel po risuvane .6te vi budem blagodarni ako ni naso4ite.
P.J. написа:zdrtaveite,poneje ni o4akva intervu pokazvate li oferti za rabota i otkade se snabdjvate s takiva?ako ima zna4enie stava vapros za med.sestra i u4itel po risuvane .6te vi budem blagodarni ako ni naso4ite.
Ami naso4waneto e ot lesno po lesno -prosto eto 1 primer
otiwa6 na www.google.ca
i pi6e6
jobs in canada
i gugala wrysta mnoooooogo saitowe za rabota w kanada.
wij kolko mnogo
Results 1 - 10 of about 117,000,000 for jobs in canada.
i tam se oglejda6 kakwo to4no ti trqbwa - profesiq ,prowinciq i taka natatka
определяш за кои сектори и професии искаш да получаваш информация и на е-маила, които си посочила, те засипват предложения за работа
друг полезен сайт : www.emploiquebec.net
Успех!
Животът е това, което ти се случва, докато правиш планове за бъдещето
zdravei.nie minahme s maga mi interviu prez april i az sam med.sestra i biah vode6t kandidat.za intervuto si biahme izkarali oferti otemploiquebec.net no na interviuto taka i ne se stigna do tiah samo biah kazala 4e sam se interesuvala za tazi rabota i sam namerila oferti 4rez internet.a posle me pitaha dali znaia kak da si priravnia obrazovanieto i az im otgovorih 4emnogo malko kato informacia.Isled samoto interviu N.LOMAINizleze i hodi pri edna sekretarka i mi donese dosta ne6ta kato informaciai me nakaraha da podpi6a edin dokument 4e imam namerenie da rabotia to4no tova. NO VAPROSA E 4E OT TAZI BABA SEGA NE SE ZNAE KVO DA O4AKVA 4OVEK.ZATOVA TRIABVA DA BADETE MNOGO DOBRE PODGOTVENI S DOKUMENTI I ARGUMENTI.Ima mnogo polezna informacia i na nurse.ca.uspeh
zdr.nie biahme predi sedmitsa na intervu.ne ni pita za obiavi za rabota.preduprejdavam vi oba4e,ako vi popita kakvo ste pravite,ako ne zapo4nete vednaga rabota po spetsialnostta si,v nikakav slu4ai ne kazvaite,4e ste metete i ste miete prozortsi.ne go vazpriema dobre.az biah podgotvena za tova,no edin poznat go be6e navikvala polovin 4as 4e se podtseniava i kade e tragnal togava.
oganche, честно казано не знам как стана
разглеждах предложенията за работа, кликнах тук и там и после започнах да получавам оферти на меила си
май има някаква промяна на сайта, опитай този линк
използвайте този линк защото е официалния сайт за работа на квебек.
разпечатайте си оферти и за обикновени длъжности, journalier, ouvrier
защото това показва че сте готови да работите всякаква работа....
www.workopolis.com Az li4no sum se registrirala tam - nqma6e problemi, stana byrzo i ima dosta obqvi za rabota.Razpe4atvam tova, koeto mi trqbva i dori izpra6tam cv-ta, kato molq nqkoi ot rabotodatelite da mi izpra6tat otgovori dori po po6tata- malko nahalno ot moq strana, no pravelo dobro vpe4atlenie na interviuto, a osven tova znae6 li? - moje slu4ajno ne6to da iznikne o6te ot sega....