kolko o6te 6te 4akame pokanite za vizi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
nasko29
Обратна връзка:

Мнение от nasko29 »

ima li hora koito sa minali medicinski prez septemvri i niamat o6te pokani.nie gi 4akame i ni6to.pisahme imeili i se izviniha s mestene na ofisa.posledno ne mogah da razbera kakav e tozi srok za tezi pokani.niakade pi6e6e do 3 4 sedmici niakade do 2 meseca i neznamposledno o6te kolko triabva da se 4aka.tezi hora tam dali vaob6te rabotiat :shock: nie imame ok na 29.09 i 4akame.ima li hora koito sa si polu4ili pokanite prez poslednia mesec i ako ima pi6ete kolko vreme se 4aka sled ok.to znam 4e pri vsi4ki e razli4no no da si napravim edna statistika .taka 4e pi6ete i se POHVALETE,4E NI OMRAZNA DA 4AKAME. :D
kristie

Мнение от kristie »

Ние минахме медицински на 07.09., имаме ОК от 30.09. и още чакаме покана за визи. И .................... ми продължаваме да си чакаме :smhair:
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

OK ot 14.09 i o6te nqmame pokani,no znam sus sigurnost 4e ima hora koito imat OK ot kraq na avgust mesec i nqmat pokani,taka 4e za kakvo govorim......
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Ne se pritesniavajte, na vsichki vizite shte dojdat nakup: ). I pri nas veshe taka. Nie poluchihme odobrenie na medicinskite kum kraia na m. april, a vizite durjahme v ruce na 16.07. Vie mislite li vednaga da trugnete kato poluvhite vizi sled mesec ili po-malko? t.e. kum mesec decembre da putuvate
QUI VIVRA, VERRA
Аватар
nasko29
Обратна връзка:

Мнение от nasko29 »

iskame vazmogno nai skoro da tragnem stiga da doidat vizite po rano ot kolednite praznici uspeh na vsi4ki :D :D :D :D :D
KVAZAR

Мнение от KVAZAR »

Ние също минахме медицински на 07.09.2006, одобрение на медицинските от страна на Букорещ на 29.09.2006. , от Виена няма информация . Покани за визи нямаме, все още
, така че чакаме :confused2:
cinderela

Мнение от cinderela »

Сигурно зависи кой ви обработва досието :roll: Аз имам ОК от 21.09 и си получих поканата на и-мейла, но сега чакам да ми върнат паспорта щото с това местене на посолството....така че сроковете не значат нищо за тях , все се чака - дали в началото или на финалната права...
Дано по-бързо ви ги пратят тия покани !Не е лошо и да пуснете някой имей, просто така да им напомните че все пак искате да заминете тази петилетка!
Аватар
MARIETA

Мнение от MARIETA »

Ние направихме медицинските на 07.09.2006г., в края на септември правихме нова снимка и си получихме поканите за визи на 23.10.2006г.
Аватар
pencapopova

Мнение от pencapopova »

Може ли да споделите дали on-line статуса своевременно се актуализира след ОК на медицинските?
qni

Мнение от qni »

Ние направихме медицинските на 7.09 ,ок на 29.09.И все о6ше нямаме покани и все пак неможем да разберем защо толкова се бавят.
VALE

Мнение от VALE »

A, be, hubava rabota- rumanska rabota;ne e kakto vav Vienne da te osvedomqvat za vsi4ko :cry: Nie pravihme medizinski na 15.09., az imam OK, no moqt priqtel go vikaha za vtora snimka na bql drob.Nai-novoto e, 4e ni vikat na intervu v Bucarest, za6toto nqmame sklu4en gr. brak.Taka 4e ima i po- zle ot tebe- spoko, 6te doidat sigurno vseki moment. :lol:
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

oooo-х, като ви слушам (чета), започвам още повече да се ядосвам. Какво да кажеме ние пък.... :rev:
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Ние на Димитровден 26.10 получихме най после поканите за визи!!!!!!!!!!!
Урааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Мисля че скоро това щастие ще споходи и останалите чакащи, Амин!
Заключено