Банкова референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
TAMIGA

Банкова референция

Мнение от TAMIGA »

От получената информация не разбрах - при първоначално подаване на документи във Виена , необходима ли е банкова референция . От къде мога да проверя да или не и колко. :shock:
kalia

Мнение от kalia »

Да, естествено, че е необходима, с дата не по- късна от 1месец(поне така ния я представихме).След това на интервюто ще ви е необходима нова банкова референция, пак с дата близка до интервюто(нашата беше от преди 25 дни).УСПЕХ :D
belair

bankova referencija

Мнение от belair »

Do kolkoto znam po novite iziskvanija ne se iziskva bankova referencija, no molja i drufi syforumci da dadat mnenie. mislja , che v po ranni temi imashe komentar za neiziskavane na bankova referencija, po novite kriterii
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Ами не знам ама тук продължава да си пише ,че изискват justificatifs financiers и по точно извлечение от банкова сметка или документ за собственост с пазарна оценка на имота. Така че....
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
mivasta

Мнение от mivasta »

Neobhodima e ili bankova referenciq ili notarialen akt za sobstvenost na nedvijimo imushtestvo
Blato

Мнение от Blato »

ivanko13 написа:Ами не знам ама тук продължава да си пише ,че изискват justificatifs financiers и по точно извлечение от банкова сметка или документ за собственост с пазарна оценка на имота. Така че....
А как се прави пазарна оценка на имот?
Заключено