Rabota kato dostav4ik na pizza/food v Montreal?
Rabota kato dostav4ik na pizza/food v Montreal?
Otvarqm tazi tema zastoto mislq da si potyrsq rabota kato piiza-delivery v Montreal. Ste Vi bada blagodaren ako spodelite opit, tezi koito ste rabotili ili rabotite tova. Kakvo e zaplastaneto, vazmozni problemi ili mesta kadeto tarsqt dostav4ici...Blagodarq Vi mnogo!
Drasti.
Az sym rabotil tva na 3-4 mesta i me kefi maximalno.
Hihi-mihi po cql den, ako nqma mnogo rabota se zadqvate sys servitiorkite, kliopa4ka na korem, bak6i6i po malko ili mnogo v zavisimost ot kvartala ili horata deto jiveqt tam, e tva se pak si zavisi ot obstanovkata, personala i glavatarq, ako sa nqkoi katili 6te e syvsem razli4no polojnieto.
Otnosno tva kade ima rabota ne znam no znam 4e koito tyrsi vinagi namira i tva se otnasq za si4ko.
Aide uspeh i ako ima6 po-konkretni vyprosi pitai -:)

Az sym rabotil tva na 3-4 mesta i me kefi maximalno.
Hihi-mihi po cql den, ako nqma mnogo rabota se zadqvate sys servitiorkite, kliopa4ka na korem, bak6i6i po malko ili mnogo v zavisimost ot kvartala ili horata deto jiveqt tam, e tva se pak si zavisi ot obstanovkata, personala i glavatarq, ako sa nqkoi katili 6te e syvsem razli4no polojnieto.
Otnosno tva kade ima rabota ne znam no znam 4e koito tyrsi vinagi namira i tva se otnasq za si4ko.
Aide uspeh i ako ima6 po-konkretni vyprosi pitai -:)