Относно Цокович и семейството му. Настояще!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
dgovani

Относно Цокович и семейството му. Настояще!!!

Мнение от dgovani »

Мир на прахът им!

В последните дни темата, относно случилото се със семейството беше една от най оживените, като само един участник спомена, че не дай си Боже, няма кой да ги погребе!?
Помислете и за близките им в България, които са смазани, далече и по всяка вероятност не разполагат със средствата да дойдат и да ги приберат/погребат!
Ако всред Вас има хора с по дъбоки ценности и морал, се опитайте да помогнете с това, което е реалистично и настояще - погребете хората, помогнете на близките! Другото в конкрентият случай са празни приказки за нобратимото минало!!!
Ако жената и децата са били застраховани (сиреч поне те тримата са били убити), помогнете на близките им да получат застраховката или поне някаква част от нея, те от БГ едва ли биха се оправили сами и особено точно в този момент!

!
Stoni

Мнение от Stoni »

Билизките и приятелите би трябвало да знаят, дали има завещание и кой ще го отвори.Възможно е волята им да не e България.Не всеки иска да го погребът там.
Ние от къде можем да знаем тези работи.Нужно е някой да ти позвъни и да се говори конкретно.Надявам се близки и приятели след като уточнят това да потърсят помощ от посолството а те с дружества, църква......да се обърнат към хората.
bravo

Мнение от bravo »

dgovani, napravo si slazlivo-sarcerazdiratelen.
Izviniavai, ama nepogreban nikoi ne ostava, a roditelite edva li v momenta misliat za eventualno nasledstvo i zastrahovki, kakto i kak da gi polu4at.

I kak vsa6tnost smiata6, 4e niakoi ot nas moje da se namesi? s cialata si blagorodna du6a...

Imam use6taneto, 4e blagotvoritelnostta ti vliae na egoto i sebeocenkata, izvini me, no go smiatam za egoisti4no.
I ne e neobhodimo da se nadavat vopli do nebesata, koito iska i moje, 6te nameri na4in i bez prizivi po forumite.

Ne iskam v nikakav slu4ai da te zasegna, prosto tova e moeto vijdane, a ako te obijdam, molia da me izvini6, ni6to li4no.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

6to ne se zaeme Borislav Nikolov, toi poznaval 4oveka i obadil 2-3 lafa pred jurnalisti ili ne znam si koi, toi e otvoren i bi mogyl da pomogne, ako nqkoi go poznava da go pita dali iska i tva e, az li4no ne vijdam 6to trqbva da se mesim nie koito ne gi poznavame, moje kakto tuk se kaza da ne iskat da bydat pogrebani v BG + tva mutrite deto sa ubili jenata i decata po-got da zemat da si priznaqt dokato e vreme 6toto ina4e posle 6te im stane tejka slujbata ...
:beer: :beer: :beer:
dgovani

Ами ......

Мнение от dgovani »

...радвам се на мнението ти "bravo" и то е защото ми се ще да вярвам, че пишейки по този начин си готова да направиш нещо! Това е! Живейте действено тук и сега другото са по често излишни коментари!
В другата тема казваш че си го познавала, ами на свой ред аз ти се извинявам и ти поднасям съболезнованията си, защото тя мъката остава за близките и приятелите.
Та именно тук и сега това, което може да се направи е да се помогне на тях, евентуално вас!

dgovani
bravo написа:dgovani, napravo si slazlivo-sarcerazdiratelen.
Izviniavai, ama nepogreban nikoi ne ostava, a roditelite edva li v momenta misliat za eventualno nasledstvo i zastrahovki, kakto i kak da gi polu4at.

I kak vsa6tnost smiata6, 4e niakoi ot nas moje da se namesi? s cialata si blagorodna du6a...

Imam use6taneto, 4e blagotvoritelnostta ti vliae na egoto i sebeocenkata, izvini me, no go smiatam za egoisti4no.
I ne e neobhodimo da se nadavat vopli do nebesata, koito iska i moje, 6te nameri na4in i bez prizivi po forumite.

Ne iskam v nikakav slu4ai da te zasegna, prosto tova e moeto vijdane, a ako te obijdam, molia da me izvini6, ni6to li4no.
Briana
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

Yulia

Мнение от Yulia »

Poneje temata s komentari za ubiistvoto e zaklu4ena si pozvoliavam da pisha tuk. Imashe edna statia v Journal de Montreal i tam imashe snimka na negova pritelka ot u4eni4eskite mu godini ot Sofia, sushto taka se kazva,4e Dragolub e proizhojdal ot dobro semeistvo ot Sofia i bashta mu e bil izvesten i poznat na obshtestvennostta prepodavatel v Universiteta po ikonomika v Sofia..pisheshe mngoo hubavi neshta za 4oveka kato cialo, a predi niakolko dni suobshtiha po TQS, 4e se e ustanovilo, 4e blizo edna godina predi da izvurshi ubiistvata e poseshtaval psihiatur i e bil s diagnoza shisofrenik pod lekarsko nabludenie...
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Yulia написа:Poneje temata s komentari za ubiistvoto e zaklu4ena si pozvoliavam da pisha tuk. Imashe edna statia v Journal de Montreal i tam imashe snimka na negova pritelka ot u4eni4eskite mu godini ot Sofia, sushto taka se kazva,4e Dragolub e proizhojdal ot dobro semeistvo ot Sofia i bashta mu e bil izvesten i poznat na obshtestvennostta prepodavatel v Universiteta po ikonomika v Sofia..pisheshe mngoo hubavi neshta za 4oveka kato cialo, a predi niakolko dni suobshtiha po TQS, 4e se e ustanovilo, 4e blizo edna godina predi da izvurshi ubiistvata e poseshtaval psihiatur i e bil s diagnoza shisofrenik pod lekarsko nabludenie...
Ако баща му е Цокович/преподавател по полит. икономия на капитализма/, сърбин , установил се в БГ.
bravo

Мнение от bravo »

Proizhod ot dobro semeistvo ne izklu4va nasledstvena obremenenost, i kvo zna4i dobro semeistvo?!
Vsi4ki prestapnici sa imali trudno detstvo i t.n. advokatski gluposti, no ne vsi4ki s trudno detstvo stavat prestapnici, ili izkreizvat.

Vsa6tnost, basi psihiatara ili tam koito go e sledil, 6tom ne e usetil kakvo e na pat da stane. Vinagi ima signali, ne stava ot dnes za utre, nito v ramkite na niakolko 4asa. S 6izofrenia se jivee, ako si galta6 hapovete, kakto i kogato triabva.
Yulia

Мнение от Yulia »

Ако баща му е Цокович/преподавател по полит. икономия на капитализма/, сърбин , установил се в БГ.[/quote]

Da triabva da e sushtia, mislia 4e pisheshe Ivan Cokovich.
ariel

Мнение от ariel »

Yulia написа: e poseshtaval psihiatur i e bil s diagnoza shisofrenik pod lekarsko nabludenie...
Също така разбрах,че оръжието му било законно дадено.
Някой може ли да ми обясни как така в Канада шизофреник може да притежава пистолет абсолютно законно???
ariel

Мнение от ariel »

Yulia написа:Ако баща му е Цокович/преподавател по полит. икономия на капитализма/, сърбин , установил се в БГ.
Докато бях студент в ВИИ "Карл Маркс" чувах неща от колеги били на изпит при професор Цокович.Аз лично имах изпит при другия сръбски професор(името ми се губи) и смея да твърдя ,че също му"хлопаше нещо дъската".Караше ни да знаем колко перални били необходими за отделен квартал и тям подобни..Предмета му бе нещо като "Планиране в сектора на услугите".
Но #1 по лудост си бе доц. Дийчо Георгиев по "Цени и Ценообразуване".Определено с най-малко 1 жълт кортон.Изпитити при него почваха в 23ч. и завършваха когата затваряха дискотеките.Аз лично се спасих към 1ч след полунощ.
Ако някой е изпитван от Цокович-старши нека сподели.
Заключено