mikemastercorp написа:Ееей опасни сме ние българите ) Ама дай ни само подмолвни работи да разнищваме ))
Мисията ми е законна и легална....без подмолни неща. Просто имам възможност за информираност, в което няма нищо лошо. На това аз му казвам "оправност".
Mikemastercorp, като знам, че си за 25.10, за теб наистина няма значение - определено си при Мадам Орнер. А за останалите - до края на месеца все си е тя. Евентуално след 03.11 /а може и от началото на месеца/ , ще е другият интервюиращ - едно птиче така ми каза. Само че, кой е, не се знае. Но и според мен, пак няма значение кой е- ако ще правим нещо, да го правим както трябва, така че, по-добрата подготовка за интервюто никога няма да навреди!
comptable написа:Евентуално след 03.11 /а може и от началото на месеца/ , ще е другият интервюиращ - едно птиче така ми каза. Само че, кой е, не се знае. Но и според мен, пак няма значение кой е- ако ще правим нещо, да го правим както трябва, така че, по-добрата подготовка за интервюто никога няма да навреди!
Comptable, може и да си прав, че няма значение кой е интервюиращия. Но все пак ... ако птичето стане по-разговорливо, сподели го с нас
Аз си мислех, дали ако влезнем на интервю-то да не попитам мадам Орнер след края, кой ще е колегата и на следващата сесия Може да се смили и да подшушне на ушенце
Contable, прав си, че по-добрата подготовка е по-силното оръжие. Все пак ако сме оувъркуалифайд, рискуваме да ни пишат в сертификата франкофони и това си е то )))
Спокойно toro40! До колкото знам, резервацията на мадам е до 5-6.11.2006. Ако това е вярно, означава че за нашата сесия ще дойде друг. За съжаление явно още не се знае кой!
Здравейте!
Днес ми съобщиха, че от 06.11.2006 до 08.12.2006 резервацията е на имато на Линда Бушарт. Може да не изписвам правилно името, за което ме извинете. Опитах се да намеря нещо с търсачката, но ми заби. Така, че който е чувал нещо за тази дама.....може да сподели. Аз лично не съм чувала нищо за нея.
Късмет приятели и много успех за всички!
Linda Bouchard -това име го чувам за първи път.Желая на всички успех, ЗАЛЯГАЙТЕ НАД ФРЕНСКИЯТ, ТОВА Е ИСТИНАТА.Още веднъж успех на всички, ще стискаме палци
zdraveite nie sme novi v foruma no na 22.11.06 sme na intreviui ni iteresuva koia e tazi jena ako niakoi ima info neka kaje neshto i ot tezkoito sa minali interviuto veche
kolko vreme prodaljava i gore dolu na kakvi vaprosi nabliagat